Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου   

Ένα χαλαρό ποτάκι με τους podemos και τους εκπροσώπους των άλλων ευρωπαϊκών κομμάτων της Αριστεράς που στηρίζουν τον αγώνα του για επάνοδο στην εξουσία ήπιε το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας μετά την προεκλογική συγκέντρωση στο Σύνταγμα, στο Πάρκο Ελευθερίας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να τιμήσει τους προσκεκλημένους του και να τους ευχαριστήσει για την παρουσία τους στην εξέδρα της τελευταίας του ομιλίας στην Αθήνα και μάλιστα έδειχνε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την συγκέντρωση σε σχέση με τον όγκο της και την πολιτική της απήχηση.

Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους και για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Πάντως στην Κουμουνδούρου δεν υπάρχει εφησυχασμός, γνωρίζουν ότι οι εκλογές δεν είναι δημοσκοπήσεις και ότι ακόμη και κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας συντελούνται μετατοπίσεις, ενώ και οι αναποφάσιστοι πολλές φορές καταλήγουν στην ψήφο τους μέσα στο παραβάν.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ το στοίχημα βρίσκεται στο να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι που τον περασμένο Ιανουάριο ψήφισαν Αλέξη Τσίπρα και τώρα απογοητευμένοι από τις εξελίξεις και την τροπή των πραγμάτων θα προτιμήσουν την αποχή καθώς δεν θέλουν να δώσουν την ψήφο τους και σε κανένα άλλο κόμμα.