Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί, θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα είτε στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, είτε στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 583o Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, το οποίο στεγάζεται στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού (Φάβη και Ουράνη). 

Η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική ΘάνουΧριστοφίλου θα ψηφίσει στις 11:30 το πρωί, στη Χαλκίδα στο 402ο Εκλογικό Τμήμα, στο 10ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Χαλκίδος (Οδός Χαλκιδικής, περιοχή Καμάρες, Χαλκίδα).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 9:30 το πρωί στο 661ο εκλογικό τμήμα (14ο εκλογικό διαμέρισμα του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων), στο κτίριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδαρίου, στην Κυψέλη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 11:00, στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου (Λεωφόρος Κηφισίας 213).

Στον Κορυδαλλό ψήφισε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης και συγκεκριμένα στις 09:00 το πρωί στο 5ο Λύκειο, στην οδό Σολωμού 2-4, στο σχολικό συγκρότημα πίσω από τις φυλακές.

Στα Χανιά άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, στις 10 το πρωί στο 9ο Δημοτικό Σχολείο, στη Χαλέπα, στην οδό Σκρα (αριθμός 19). 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος ψήφισε στo 72ο Εκλογικό Τμήμα (Δημοτικό Σχολείο Λαρανίου) του Δήμου Γόρτυνας του Νομού Ηρακλείου Κρήτης, στις 9 το πρωί.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10 το πρωί στο 2o Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας (Κηφισσού 2-4), στο 397o Εκλογικό Τμήμα.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα, στις 11:15 το πρωί, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας. (Κιλκίς 1).

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και Επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας Θανάσης Θεοχαρόπουλος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης  (Αδαμαντίου Κοραή 20 και Αγίου Ανδρέα).