«Να κλείσει με δύναμη την πόρτα της μεταπολίτευσης» αναμένει στις αυριανές εκλογές από τον ελληνικό λαό ο Πάνος Καμμένος

«Να βάλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας όλο εκείνο το πολιτικό προσωπικό που συμπεριλαμβάνεται στις λίστες της Siemens, στα ταξίδια του Χριστοφοράκου, στις λίστες Λαγκάρντ, στις δικογραφίες των εξοπλιστικών, να βάλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τις γνωστές πολιτικές οικογένειες που ταλαιπώρησαν τον τόπο και να δώσει μια ισχυρή εντολή στη νέα γενιά, στη γενιά της εθνικής συμφιλίωσης, στη γενιά των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ, στη γενιά του Αλέξη Τσίπρα και τη δική μου» τονίζει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σε συνέντευξή του στη RealNews.

Ο κ. Καμμάνεος εξέφρασε την πεποίθησή του, αλλά και βάσει μετρήσεων που όπως είπε διαθέτει, ότι θα εξασφαλιστεί κυβερνητική πλειοψηφία ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, απέκλεισε οποιαδήποτε συνεργασία των ΑΝΕΛ με το ΠΑΣΟΚ. Όπως σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν διευκρίνισε τις θέσεις του για τα εθνικά θέματα, ενώ εκτίμησε ότι θα υπάρξουν «βουλευτές που πιστεύουν στον μεσαίο χώρο, κυρίως πρώην καραμανλικοί βουλευτές, που δεν έχουν καμία σχέση με τα ακροδεξιά στοιχεία που έφερε ο κ. Σαμαράς στη Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι μπορούν, εφόσον χρειαστεί, να στηρίξουν την κυβέρνηση στην επόμενη Βουλή».

Παράλληλα, τόνισε ότι μπορεί να εφαρμοστεί παράλληλο πρόγραμμα μέσα στο μνημόνιο, όπως έγινε «στο θέμα των «κόκκινων» δανείων, το θέμα της προστασίας των εργασιακών σχέσεων και με την αποφυγή της εφαρμογής του ΦΠΑ στα νησιά και με την αλλαγή των απαιτήσεων για περικοπές στην εθνική άμυνα, που θα ήταν καταστροφικές».

«Υπάρχουν περιθώρια και κυρίως υπάρχουν περιθώρια για πολιτικές ανάπτυξης με χαμηλή φορολόγηση, με ζώνες χαμηλής φορολόγησης στα νησιά και στην παραμεθόριο, όπως επίσης και βιομηχανικές ζώνες με κίνητρα για να επαναπατριστούν τα 160 δισεκατομμύρια ευρώ που βρίσκονται στο εξωτερικό και τα 45 δισεκατομμύρια που βρίσκονται στα σεντούκια» κατέληξε στην συνέντευξή του ο κ. Καμμένος.