«Ο ελληνικός λαός σήμερα αποφάσισε και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο αύριο» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών και διαμήνυσε πως θα συμμετέχει εκ νέου σε κυβέρνηση υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο λαός αποφάσισε ότι από δω και πέρα δεν παρέχεται ασυλία και προχωράμε στη νέα μέρα με νηφαλιότητα με ενωμένους τους Έλληνες και προχωράμε στη νέα διακυβέρνηση που έχει στόχο την έξοδο από την ύφεση» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συνέχισε: 

Ακόμη μία φορά είμαστε οι εγγυητές της ομαλότητας, της διακυβέρνησης. Θα τηρήσουμε την εντολή που μας έδωσαν οι έλληνες. Από αύριο το πρωί θα προχωρήσουμε με τον Αλέξη Τσίπρα σε μία κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια και την κρίση.

«Κάναμε πραγματικότητα την εθνική συμφιλίωση. Το χθες τελείωσε, οι Έλληνες θα ενωθούμε» είπε ακόμα και τόνισε: 

Η Ελλάδα ξεκινάει μία νέα μέρα από αύριο. Ευχαριστώ τους έλληνες που μας εμπιστεύτηκαν, τους ΑΝΕΛ, τους βουλευτές που δώσανε τεράστιο αγώνα. (...) Δώσαμε άνισο αγώνα απέναντι στους δημοσκόπους, τους πληρωμένους απατεώνες. Χαρακτηριστικό είναι ότι κάποιοι επέμεναν πως η διαφορά είναι πολύ μικρή, και προσπαθούσαν να προστατεύσουν αυτούς που τους πληρώναμε. Από αύριο πρέπει να ξέρουν πως δεν έχουν την εξουσία αυτού του τόπου. 

«Θα πάω σε λίγο να συναντήσω τον Αλέξη Τσίπρα και από αύριο θα ξεκινήσουμε εκ νέου την προσπάθεια» κατέληξε. 

Όλες οι εξελίξεις για τις βουλευτικές εκλογές 2015