«Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μία τετραετία. Γιατί η εντολή που πήραμε είναι εντολή τετραετίας» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών.

Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για «μεγάλη και καθαρή νίκη του λαού» και σημείωσε πως «δώσαμε μία σκληρή μάχη και αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί ο ελληνικός λαός έδωσε καθαρή εντολή για να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέσα και έξω από τη χώρα».

«Ο λαός έδωσε εντολή να ξεμπερδεύουμε με όσα μας κρατάνε κολλημένους στο χθες και να συνεχίσουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε πριν από επτά μήνες για να βάλουμε μπροστά το δίκαιο του λαού μας. Καταφέραμε η σημαία η ελληνική να κυματίζει, ακόμα και στις μεγάλες πλατείες της Ευρώπης» είπε και συνέχισε:

Η εντολή που λάβαμε, είναι να ξεμπερδέψουμε με το καθεστώς διαπλοκής και διαφθοράς που τυραννούσε τη χώρα. Από αύριο κιόλας ξεμπερδεύουμε με το παλιό. Ευχαριστώ τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο που ενώνει τις δυνάμεις του μαζί μας. Αύριο θα συνεχίσουμε μαζί τον αγώνα που δίνουμε εδώ και επτά μήνες. 

«Από αύριο ξεκινάμε τον μεγάλο αγώνα για να αλλάξουμε τους συσχετισμούς στην Ευρώπη» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Oλόκληρη η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα

Όλες οι εξελίξεις για τις βουλευτικές εκλογές 2015