current views are: 7

20 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση20:33

Ο Βορίδης -εμμέσως- ανοίγει θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία

«Η μάχη τώρα τέλειωσε, τώρα κάνουμε ταμείο» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Μάκης Βορίδης, ανοίγοντας εμμέσως θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία. 

Δημοσίευση 20:33’
αρθρο-newpost

«Η μάχη τώρα τέλειωσε, τώρα κάνουμε ταμείο» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Μάκης Βορίδης, ανοίγοντας εμμέσως θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία. 

Μιλώντας στο newpost, ο Μάκης Βορίδης σημείωσε μεταξύ άλλων για το θέμα ηγεσίας στη ΝΔ ότι «εγώ απλώς βάζω το πλαίσιο που θα κινηθούμε και τη στρατηγική που θα κινηθεί η ΝΔ στο μέλλον. Δεν μίλησα για πρόσωπο…»

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε χαρακτηριστικά: «Η μάχη τώρα τέλειωσε, τώρα κάνουμε ταμείο», ανοίγοντας εμμέσως θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία.  «Τι σημασία έχει η αλλαγή της ηγεσίας, αν δεν μπουν τα ζητήματα της στρατηγικής. Το διαδικαστικό δεν είναι το μείζον, προφανώς κάναμε λάθος προκειμένου να φτάσουμε στο συγκεκριμένο εκλογικό αποτέλεσμα» σημείωσε. 

Ο βουλευτής της ΝΔ άφησε αιχμές για «την ιδεολογική καμπάνια της ΝΔ», η οποία -όπως είπε- «παρήγαγε πολιτική νομιμοποίηση για τον ΣΥΡΙΖΑ», ενώ είχε προηγηθεί δήλωσή του στο Mega όπου επέκρινε την προεκλογική στρατηγική της Συγγρού, σχετικά με την πρόθεση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά «η συναίνεση τέλειωσε, τώρα ξεπαρεού». 

 

 


σχετικα αρθρα