Τη στήριξή του στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε ο Ευάγγελος Αντώναρος. 

Μιλώντας στην ΕΡΤ3, ο κ. Αντώναρος δήλωσε:

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με πολύ αυθεντικό, πειστικό τρόπο επανατοποθέτησε την Νέα Δημοκρατία στον κεντροδεξιό χώρο με κεντροδεξιό στίγμα με λόγο ενωτικό, με λόγο ηπιότητας με λόγο συναίνεσης, όπως έκανε παλιότερα και ο Κώστας Καραμανλής και όπως έκανε καταρχάς ο ιδρυτής μας Κωνσταντίνος Καραμανλής. 

«Εγώ εκείνο το οποίο θέλω αυτή τη στιγμή είναι να συνταχθούν όλοι οι νεοδημοκράτες που αγαπούν αυτό το χώρο πίσω από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και να του ζητήσουν να είναι υποψήφιος», τόνισε. 

Σχολιάζοντας όσα έγραψε στο Twitter, τα οποία στάθηκαν αφορμή για να ξεσπάσει κόντρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο Ευάγγελος Αντώναρος είπε: 

Έχω διαφωνία όταν κάποιοι προερχόμενοι από τις παρυφές της άκρας δεξιάς προσπαθούν τις δικές τους απόψεις να τις επιβάλουν ως κρατούσα άποψη στη ΝΔ. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.

Ο κ. Αντώναρος σημείωσε για ακόμη μια φορά ότι «τον Μάιο του 2012 επί ηγεσίας του κ. Σαμαρά η ΝΔ έφτασε στο ιστορικό της χαμηλό» και πρόσθεσε πως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης παρέλαβε ποσοστό κάτω από 20% και το έφτασε στο 28%.