current views are: 2

23 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση11:06

Πανούσης: Ένας κύκλος έκλεισε, χίλιοι άλλοι θα ανοίξουν

«Αντίο» μέσω Facebook είπε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης​, ο οποίος δεν αξιοποιήθηκε στην κυβέρνηση.

Δημοσίευση 11:06’
αρθρο-newpost

«Αντίο» μέσω Facebook είπε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης​, ο οποίος δεν αξιοποιήθηκε στην κυβέρνηση.

Κείμενο αποχαιρετισμού μέσω Facebook έγραψε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο οποίος δεν παραμένει στο κυβερνητικό.

Αφού ευχαρίστησε όσους στον στήριξαν τους επτά μήνες της θητείας μου στο υπουργείο σημείωσε: Ένας κύκλος έκλεισε. Χίλιοι άλλοι θ’ανοίξουν. Προχωράμε.

Aναλυτικά το κείμενό του:

«Σχέσεις ψυχής και τιμής
Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με στήριξαν με την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους τούς επτά μήνες της θητείας μου στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κάνει την αποτίμηση του έργου μας. Τα σωστά και τα λάθη αξιολογούνται καθημερινά από το ίδιο το Σώμα, από την Κοινωνία και θα κριθούν οριστικά από τον ιστορικό του μέλλοντος.
Αισθάνομαι όμως την ανάγκη να εκφράσω την πεποίθησή μου ότι με τόσους φίλους, με τέτοια ανθρώπινη ζεστασιά, με τέτοια αίσθηση κοινωνικού χρέους, με τέτοιο ψυχικό δόσιμο, με τέτοιο συμβόλαιο τιμής δύσκολα θα χαθούμε.
Ένας κύκλος έκλεισε. Χίλιοι άλλοι θ’ανοίξουν.
Προχωράμε»


σχετικα αρθρα