Αποφασισμένος να μην αφήσει κανένα περιθώριο σκιάς πάνω από τη συγκυβέρνηση εμφανίστηκε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στην υπόθεση του Δημήτρη Καμμένου. 

Ο κ. Καμμένος μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη είπε πως «αυτή η κυβέρνηση δεν έχει χρόνο να κάθεται να κάνει διερευνήσεις, ούτε να χάνει έστω και ένα λεπτό από τη μάχη που θα δώσει στο εξωτερικό. Προέκυψε ένα θέμα με κάποια σχόλια στο Twitter του κ. Καμμένου, ο οποίος διευκόλυνε με την παραίτησή του, το έργο της κυβέρνησης».  

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε παράλληλα πως «εμείς έχουμε μια άριστη συνεργασία με τον κ. Τσίπρα και δεν πρόκειται να δεχτούμε μύγα στο σπαθί μας και είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει εμείς θα είμαστε μαζί».

Ερωτηθείς αν γνώριζε για τα tweets του Δημήτρη Καμμένου, αλλά και σχετικά με το επεισόδιο που είχε δημιουργηθεί παλαιότερα μεταξύ του στελέχους αυτού των ΑΝΕΛ και της εκπροσώπου του κόμματος Μαρίνας Χρυσοβελώνη απάντησε: "Ο ίδιος έλεγε ότι υπάρχουν 20 διαχειριστές στον λογαριασμό και όταν ήρθε η ώρα να δώσει εξηγήσεις η απάντηση ήταν ότι «δεν είναι δικά μου. Είναι άλλων διαχειριστών». Τότε δεν είχε δημιουργηθεί κανένα τεράστιο πρόβλημα ούτε είχα δει εγώ τέτοιου ύψους ρατσισμού και αντισημιτισμού tweets. Δεν θα τον είχα αφήσει να μπει στη Βουλή καν".