Για το θέμα του Δημήτρη Καμμένου μίλησε το πρωί η Μαρίνα Χρυσοβελώνη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», θέτοντας θέμα παραμονής του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι «ο πρόεδρος του κόμματος ήταν αυτός που ζήτησε την παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου από τη θέση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Του το ζήτησε να παραιτηθεί και είπε ότι μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια τουλάχιστον των ισχυρισμών του κ. Καμμένου ο υφυπουργός θα διευκολύνει με την παραίτησή του».

Όσον αφορά στις αναρτήσεις του Δημήτρη Καμμένου στα social media, η κυρία Χρυσοβελώνη δήλωσε ότι προφανώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «δεν τα ήξερε όλα αυτά, γιατί αν τα γνώριζε δεν θα τον είχε προτείνει ή θα είχε ξεκαθαριστεί το θέμα πριν γίνει η συγκεκριμένη πρόταση».

«Αυτό που έχει σημασία και αποδεικνύει και την εντιμότητα του προέδρου του κόμματος είναι ότι μόλις ετέθη θέμα αμέσως αντέδρασε και αμέσως ζήτησε την παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου. Ο Πάνος Καμμένος σε τέτοια θέματα δεν διαπραγματεύεται, δεν κάνει εκπτώσεις, δεν χαρίζεται σε κανέναν», υπογράμμισε.

Μάλιστα, σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τον αν υπάρχει θέμα και για την παραμονή του Δημήτρη Καμμένου στην ΚΟ των ΑΝΕΛ αν αποδειχθεί ότι οι αναρτήσεις αυτές είναι δικές του, η κυρία Χρυσοβελώνη τόνισε ότι «από εκεί και πέρα το τι θα γίνει αν αποδειχθεί κάτι θα το αποφασίσει ο Πάνος Καμμένος».