current views are: 3

24 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση17:59

Μητσοτάκης: Δεν συμφωνούμε σε όλα με τη Ντόρα – Δεν ξέρω ποιον θα στηρίξει

Να τον στηρίξουν οι Νεοδημοκράτες για την διαδρομή του και όχι για όνομά του ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Mega, αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. 

Δημοσίευση 17:59’
αρθρο-newpost

Να τον στηρίξουν οι Νεοδημοκράτες για την διαδρομή του και όχι για όνομά του ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Mega, αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. 

Να τον στηρίξουν οι Νεοδημοκράτες για την διαδρομή του και όχι για όνομά του ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Mega, αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας

«Ξέρω οτι θα υπάρχουν πολίτες που δεν θα με ψηφίσουν λόγω του ονόματός μου. Ζητώ να κριθώ για τη διαδρομή μου κι όχι για το όνομά μου» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, εκφράζοντας τη διαφωνία του στη θέση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τη διαδικασία εκλογής. «Θέλω οι πολίτες να συμμετέχουν» τόνισε. 

Ερωτηθείς αν θα τον στηρίξει η Ντόρα Μπακογιάννη στην κούρσα της διαδοχής είπε:

Με την Ντόρα Μπακογιάννη έχουμε πολύ στενή προσωπική σχέση, αλλά δεν συμφωνούμε σε όλα πολιτικά. Θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια δημόσια ποιον στηρίζει. 

Σε διευκρινιτική ερώτηση αν έχουν συζητήσει τα δύο αδέλφια τις πληροφορίες που υπάρχουν και θέλουν την κυρία Μπακογιάννη να στηρίζει το Βαγγέλη ΜεΪμαράκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε χαρακτηριστικά:

Δεν θα μετατρέψω τις όποιες οικογενειακές διαφωνίες σε δημόσια αντιπαράθεση.

 

Για τη διαδρομή του τόνισε ότι «μέχρι στιγμής είναι αρκετά συνεπής για να αποδείξει ότι σε ζητήματα αξιοκρατίας δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου», ενώ αναφέρθηκε στην πάγια θέση του για κατάργηση των προνομίων των βουλευτών.  «Στην αρχή με λοιδόρησαν, στη συνέχεια δικαιώθηκα» σημείωσε, ενώ ανέφερε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των εκλογών για τη ΝΔ. «Μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα αρκεί να προτάξουμε σχέδιο για το πώς θα αλλάξουμε τη ΝΔ» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

 


σχετικα αρθρα