current views are: 5

25 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση04:12

Η Φώφη επιμένει για συνεργασίες τη στιγμή που ο Θεοδωράκης αρνείται

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει βάλει ως σκοπό της προεδρίας της να μεγαλώσει και πάλι την κεντροαριστερά και να ξαναδώσει πνοή σε έναν χώροι που σαρώθηκε τα χρόνια του μνημονίου. 

Δημοσίευση 04:12’
αρθρο-newpost

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει βάλει ως σκοπό της προεδρίας της να μεγαλώσει και πάλι την κεντροαριστερά και να ξαναδώσει πνοή σε έναν χώροι που σαρώθηκε τα χρόνια του μνημονίου. 

Γράφει ο Ορέστης Αποστολόπουλος  

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει βάλει ως σκοπό της προεδρίας της να μεγαλώσει και πάλι την κεντροαριστερά και να ξαναδώσει πνοή σε έναν χώροι που σαρώθηκε τα χρόνια του μνημονίου. Ο στόχος είναι η κεντροαριστερά, η σοσιαλδημοκρατία να αποκτήσουν πρόταση διακυβέρνησης και σύντομα να αποτελέσουν την εναλλακτική λύση για τους Έλληνες πολίτες. Αυτό που δεν κατάφερε να συμβεί με την Ελιά ή με τους 58 έγινε τώρα με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και η κυρία Γεννηματά προσπαθεί να το κάνει και με το Ποτάμι

Στο ΠΑΣΟΚ αν και κρατούν χαμηλά τους τόνους , το έκανε και η κυρία Γεννηματά σε δήλωση της ξεκαθαρίζοντας πως:

« Στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, το ΠΑΣΟΚ, όπως και η ΔΗΜΑΡ και οι Κινήσεις Πολιτών, διατηρούν την αυτοτέλειά τους με σεβασμό σ’ αυτό που συμβολίζει και εκπροσωπεί ο κάθε φορέας. Στο πλαίσιο αυτό θα συνεχισθεί η προσπάθεια συμπόρευσης και συνεργασίας και με άλλες δυνάμεις που βρίσκονται στον ευρύτερο χώρο μας, με σεβασμό πάντα στην αυτοτέλεια και την αυτονομία τους». 

Η δήλωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήρθε ακριβώς ως απάντηση στις δηλώσεις του κυρίου Σταύρου Θεοδωράκη πως το Ποτάμι ή θα κινηθεί αυτοτελώς ή θα διαλυθεί. Αν η συνεργασία έστω εντός Βουλής επικυρωθεί τότε Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι θα αποτελέσουν την Τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη στην Βουλή.


σχετικα αρθρα