Την δυσαρέσκειά της απέναντι στην υπόθεση Δημήτρη Καμμένου εξέφρασε σε συνέντευξή της στο Κόκκινο η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, υπογραμμίζοντας ότι ο Πάνος Καμμένος θα έπρεπε να τον είχε ελέγξει πριν τον προτείνει για θέση στην κυβέρνηση. 

Όπως τόνισε η εκπρόσωπος του κόμματος:

Δεν ξεκίνησε παρα πολυ καλά η κυβέρνηση με το ζήτημα Καμμένου. Βασικά αυτός που θα έπρεπε να ψάξει περισσότερο ήταν ο πρόεδρος που τον πρότεινε.  Όφειλε να τα είχε ελέγξει. Είναι πολύ εύκολο στην σημερινή εποχή να ελέγξει το ποιόν ενός ανθρώπου. Παραιτήθηκε τώρα ο κ. Καμμένος αλλά θα πρέπει να αποδείξει την αλήθεια των ισχυρισμών του.

Η κ. Χρυσοβελώνη αναφέρθηκε σε παλιότερη επίθεση που είχε δεχθεί από τον συγκεκριμένο βουλευτή.

Ο πρόεδρος ήξερε σίγουρα ήταν την επίθεση μέσω twitter εναντίον μου. Υπηρξε επεισόδιο που είχε προκύψει μετά από μια ανάρτηση. Οταν είχε βάλει μια ανάρτηση με μια φωτογραφία που έγραφε ''Μένουμε Ευρώπη'' , κατ' εντολήν του προέδρου συνέταξα ενα δελτίο τύπου και κατόπιν αυτού δέχτηκα μια πρωτοφανή επίθεση στο περιστύλιο της Βουλής, ενώπιον δημοσιογράφων και συναδέλφων στην οποία δεν έδωσα συνέχεια γιατί μου ζήτησε συγνώμμη. Όμως αυτό κάτι υποδηλώνει για τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Τότε θεώρησε τον εαυτό μου προσβεσλημένο και από την επίθεση και από τον χωρο, ενώπιιον όλων. Σε οποιαδήποτε γυναίκα να γινόταν θα ηταν καταδικαστέο.

Η ίδια πρόσθεσε ότι δεν γνώριζε για τις αναρτήσεις εξαιτίας του μεγάλου φόρτου εργασίας και δεν μπορεί να γνωρίζει αν τις ήξερε ο πρόεδρος. 

Σύμφωνα με την κ. Χρυσοβελώνη

Αν είναι η αλήθεια, είναι κάτι πολύ σοβαρό. Θα πάρει πρωτοβουλίες ο πρόεδρος, γιατί σε αυτες τις περιπτώσεις ενεργεί όπως πρέπει, ενεργεί σωστά.