Στήρηξη στον κ. Δημήτρη Καμμένο που παραιτήθηκε έπειτα από τον σάλο για το Twitter του και ρατσιστικά σχόλια έδωσε προσερχόμενος στη Βουλή για το υπουργικό, ο υφυπουργός Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων, Παναγιώτης Σγουρίδης.

Ο κ. Σγουρίδης εξέφρασε την άποψη ότι «ο Δημήτρης Καμμένος αδικήθηκε, διότι εξέτασαν μόνο μία πτυχή του ιδίου ως ανθρώπου, διότι, κυρίως, ο κ. Καμμένος είναι ένας εξαίρετος επιστήμονας, οικονομολόγος με μεγάλη δράση, και κοινωνική, και απομόνωσαν ένα μόνο στοιχείο από όσα έχει γράψει ως τώρα. Θεωρώ ότι ήταν άδικο».

Για το ζήτημα του Δημήτρη Καμμένου ρωτήθηκε ο υπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, ο οποίος και απάντησε:

 «Πήγα στην ορκωμοσία για να καμαρώσω τον original Θρακιώτη υπουργό σε αυτή την κυβέρνηση. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι πολύ περήφανοι που έχουν τον Παναγιώτη Σγουρίδη στο υπουργικό συμβούλιο και από εκεί και πέρα θα έλεγα ότι το πρόβλημα είναι το πώς θα εφαρμόσουμε την τριετή συμφωνία εξόδου από την κρίση.

Και μέχρι σήμερα οι κουβέντες και ερωτήσεις δεν έχουν να κάνουν με αυτό, αλλά με ένα ζήτημα που έχει κλείσει».

Επίσης, τόνισε ότι ο Δημήτρης Καμμένος θα συνεχίσει να είναι μέλος της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 Ακόμη, ο κ. Κουίκ τόνισε:

«Ο Παναγιώτης προέρχεται από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και εγώ προέρχομαι από τη Καραμανλική, την ένδοξη εκείνη πλευρά της ΝΔ και όχι εκείνων που κρατάνε τσεκούρι στο χέρι τους και είναι μέσα στο κόμμα. Συνεπώς, θα ήθελα να είναι πολύ προσεκτικοί όσοι βαφτίζουν και δίνουν πρόσημα που δεν ταιριάζουν στους ΑΝΕΛ. Είμαστε μία πατριωτική κίνηση και αυτό τα λέει όλα».