Βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το ΚΚΕ σχολιάζοντας την παρουσία του πρωθυπουργού στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και το Ίδρυμα Κλίντον.

«Τη στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να στείλει στον λαό τον βαρύτατο λογαριασμό του τρίτου μνημονίου των 86 δισ., ο κ. Τσίπρας, από τις ΗΠΑ και τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, συνεχίζει την κοροϊδία ότι μία πιθανή αναδιάρθρωση του χρέους θα αντιμετωπίσει τη φτώχεια και την ανεργία», αναφέρει ο Περισσός.

«Στην πραγματικότητα, το τσάκισμα του λαού είναι το προαπαιτούμενο της όποιας αναδιάρθρωσης χρέους και καπιταλιστικής ανάκαμψης. Οι μόνοι ωφελημένοι θα είναι κάποιοι επιχειρηματικοί όμιλοι, που θα "τσεπώσουν" τα όποια ποσά εξοικονομηθούν από αυτήν» προσθέτει το ΚΚΕ και καταλήγει:

Το γεγονός, μάλιστα, ότι οι θέσεις του κ. Τσίπρα προβλήθηκαν κάτω από τη στέγη Κλίντον και παραγόντων τύπου Στίγκλιτς και Σόρος, κάνει τον καθένα και την καθεμιά να αντιλαμβάνεται ότι υπηρετούν άλλους στόχους, κι όχι την αγωνία του ελληνικού λαού να βελτιώσει τη ζωή του.