Στην επιχειρηματολογία όσων αντιτίθενται στην υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου της ΝΔ -εξαιτίας της αδυναμίας του να εκλεγεί βουλευτής έως το 2019 οδηγώντας σε δυαρχία στο κόμμα- δίνει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σε ανάρτησή του στα social media, o κ. Τζιτζικώστας τονίζει ότι η ΝΔ έχασε την πολιτική μάχη κυρίως στην κοινωνία και λιγότερο στο Κοινοβούλιο, δηλώνει ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος έχει πολλά και άξια στελέχη που μπορούν να ανταποκριθούν στις λειτουργίες της Βουλής και καλεί όποιον διαφωνεί να το πει ευθέως, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν κάνει πίσω από την κατάθεση υποψηφιότητας.

Συγκεκριμένα ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρει:

Η Νέα Δημοκρατία έχασε την πολιτική μάχη κυρίως στην κοινωνία και λιγότερο στο Κοινοβούλιο. Σήμερα που οι μεγάλες μάχες δίνονται και κερδίζονται στην κοινωνία, καλούμαστε να δουλέψουμε όλοι μαζί για τον δύσκολο στόχο να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη της. Με λόγο καθαρό και ελκυστικό. Mε σεβασμό στον Γολγοθά που καθημερινά ανεβαίνουν οι συμπολίτες μας. Mε ιδέες και πειθώ που μπορούν να δημιουργήσουν κοινωνικές συμμαχίες με παραγωγικές δυνάμεις του ελληνικού λαού, την εμπιστοσύνη των οποίων χάσαμε. Με συγκεκριμένο σχέδιο για το νέο παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής που χρειάζεται η χώρα για να ξεπεράσει την κρίση και να μπει ξανά σε δρόμο προόδου. Αλλάζουμε πρώτοι, για να εμπνεύσουμε τελικά και όλη τη χώρα. Και κάτι τελευταίο, προς πραγματικά απορούντες αλλά και σε δήθεν ανησυχούντες: Η Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας έχει πολλά και άξια στελέχη που μπορούν να ανταποκριθούν στις σημαντικές θεσμικές λειτουργίες του Κοινοβουλίου. Όποιος διαφωνεί, ας βγει να το πει ευθέως. Εμείς προχωράμε μπροστά.

Η Νέα Δημοκρατία έχασε την πολιτική μάχη κυρίως στην κοινωνία και λιγότερο στο Κοινοβούλιο.Σήμερα που οι μεγάλες μάχες...

Posted by Apostolos Tzitzikostas on Monday, 28 September 2015