Για το αν θα στηρίξει την υποψηφιότητά του ο Μάκης Βορίδης μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. 

Όπως είπε στον Γιώργο Παπαδάκη που τον ρώτησε αν θα υπογράψει την υποψηφιότητά του ο Μάκης Βορίδης και ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε:

"O Μάκης είναι φίλος μου πολλά χρόνια και είχαμε κοινή πολιτική διαδρομή από το ΛΑΟΣ και μετά, όμως δεν είμαστε το ίδιο πολιτικό πρόσωπο, ούτε πρέπει να μας νοούν διαρκώς ως ομάδα. Δεν είμαστε αναγκαστικά ομάδα. Μπορούμε να συμφωνούμε σε ορισμένα πράγματα και μπορούμε και να διαφωνούμε. Το αν θα υπογράψει δεν το ξέρω. Θέλω να μαζέψω 50 υπογραφές από στελέχη της πολιτικής επιτροπής. Ας ρωτήσετε τον κύριο Βορίδη" . 

 Σημείωσε ότι ο ίδιος «δεν έχει μηχανισμούς». «Είμαι αυτό που βλέπετε» σημείωσε και συνέχισε: «Σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους όχι. Δεν έχω προλάβει να φτιάξω μηχανισμούς, γιατί είχα βιοποριστικά προβλήματα να λύσω για την οικογένειά μου».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δέκα χρόνια καριέρας στον τραπεζικό τομέα, ο Απόστολος Τζιτζικώστας είχε μεγάλη νίκη στην περιφέρεια Μακεδονίας. Για τον Βαγγέλη τι να πω;» Και συνέχισε τονίζοντας ότι «είναι καλοδεχούμενη υποψηφιότητα Μεϊμαράκη» διευκρινίζοντας: «η ιδέα ότι είναι ο Μεϊμαράκης μεταβατικός είναι λάθος. Εγώ πάντως, αν μαζέψω τις υπογραφές θα είμαι υποψήφιος. Κανένας και πρώτος εγώ δεν θεωρώ ότι αν κερδίσει κάποιος άλλος θα πάει χαμένη η παράταξη. Δεν είμαστε εχθροί».

  Ο κ.Γεωργιάδης κάλεσε τους υποψηφίους για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας σε debate, κάτι που έχει κάνει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι «θα έχει ενδιαφέρον να οργανώσουμε ένα debate. Πέρα από τις ταμπέλες, πρέπει να μιλήσουμε για τις πολιτικές. Πιο λογικά και πιο πραγματιστικά, που σημαίνει πιο δεξιά».