Στηρίζει Μεϊμαράκη ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Στηρίζει Μεϊμαράκη ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Στήριξη σε ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την ηγεσία της ΝΔ εξέφρασε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος μάλιστα τον κάλεσε να την ανακοινώσει το συντομότερο δυνατό. 

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Επικοινωνία 94 FM, ο κ. Κρανιδιώτης σημείωσε πως «απλώς θα πρέπει να υπάρχει μια αυτοσυνειδησία από όλους, δηλαδή ο καθένας να ξέρει να μετράει το μπόι του και να λαμβάνει υπόψη του κάποιους άλλους παράγοντες. Θέλει μια προσοχή να μην εκφυλιστεί η διαδικασία» και συνέχισε: 

Εγώ θα ήθελα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης να πάρει μια πρωτοβουλία να ανακοινώσει επιτέλους την υποψηφιότητά του, να λειτουργήσει ενωτικά διότι βλέπω ότι κάποιοι επιδιώκουν μια πόλωση με επιθέσεις υβριστικές και το θεωρώ κακό αυτό. 

Ο κ. Κρανιδιώτης υποστήριξε πως όπως έχουν έρθει τα πράγματα, «ο κ. Μεϊμαράκης είναι ο μόνος που μπορεί να διασφαλίσει την ενότητα της κεντροδεξιάς παράταξης, με βάση και τις υπόλοιπες υποψηφιότητες».

Αναφερόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη, είπε: 

Τον έχω επαινέσει για τη δουλειά του στο υπουργείο, για την εργατικότητά του, όμως υπάρχουν κάποια θέματα ύφους, τρόπου.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο