Στήριξη σε ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την ηγεσία της ΝΔ εξέφρασε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος μάλιστα τον κάλεσε να την ανακοινώσει το συντομότερο δυνατό. 

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Επικοινωνία 94 FM, ο κ. Κρανιδιώτης σημείωσε πως «απλώς θα πρέπει να υπάρχει μια αυτοσυνειδησία από όλους, δηλαδή ο καθένας να ξέρει να μετράει το μπόι του και να λαμβάνει υπόψη του κάποιους άλλους παράγοντες. Θέλει μια προσοχή να μην εκφυλιστεί η διαδικασία» και συνέχισε: 

Εγώ θα ήθελα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης να πάρει μια πρωτοβουλία να ανακοινώσει επιτέλους την υποψηφιότητά του, να λειτουργήσει ενωτικά διότι βλέπω ότι κάποιοι επιδιώκουν μια πόλωση με επιθέσεις υβριστικές και το θεωρώ κακό αυτό. 

Ο κ. Κρανιδιώτης υποστήριξε πως όπως έχουν έρθει τα πράγματα, «ο κ. Μεϊμαράκης είναι ο μόνος που μπορεί να διασφαλίσει την ενότητα της κεντροδεξιάς παράταξης, με βάση και τις υπόλοιπες υποψηφιότητες».

Αναφερόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη, είπε: 

Τον έχω επαινέσει για τη δουλειά του στο υπουργείο, για την εργατικότητά του, όμως υπάρχουν κάποια θέματα ύφους, τρόπου.