current views are: 1

30 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση12:13

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για τις καταγγελίες Κακλαμάνη στο «Ακραίως»

Έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία πυροδότησαν οι καταγγελίες του βουλευτή της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη.

Δημοσίευση 12:13’
αρθρο-newpost

Έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία πυροδότησαν οι καταγγελίες του βουλευτή της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη.

Έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία πυροδότησαν οι καταγγελίες του βουλευτή της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη στη ραδιοφωνική εκπομπή Ακραίως του Τάκη Χατζή και του Νίκου Παναγιωτόπουλου περί  εμπλοκής «επιχειρηματικών τζακιών» στις υποψηφιότητες του κόμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για διασύνδεση της ΝΔ με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. «Οι πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή και πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτα Κακλαμάνη, είναι αποκαλυπτικές για την πάγια και σταθερή διασύνδεση της ΝΔ με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία και δεν έπαψε ποτέ να εκπροσωπεί» τόνισε η Κουμουνδούρου και πρόσθεσε:

Οι αναφορές του έμπειρου στελέχους της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα επιχειρηματικά τζάκια που εμπλέκονται στο παρασκήνιο της εκλογής νέου προέδρου, είναι ενδεικτικές του ότι στο εσωκομματικό πεδίο της ΝΔ αντιπαρατίθενται τα συμφέροντα της διαπλοκής και όχι οι πολιτικές θέσεις των υποψηφίων.

Λίγο αργότερα ήρθε η αιχμηρή απάντηση του κ. Κακλαμάνη προς τον ΣΥΡΙΖΑ. «Η ιστορία της παράταξής μου δεν χρειάζεται την “προστασία” σας. Φροντίστε τα του οίκου σας, αφού όσοι έχουν μάτια βλέπουν και όσοι έχουν αυτιά ακούν…» τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της ΝΔ, δήλωσε στο «Ακραίως» ότι πίσω από υποψηφίους για την προεδρία του κόμματος υπάρχουν «επιχειρηματικά τζάκια».

«Ακούω περίεργα πράγματα. Ακούω ότι πίσω από τους περισσότερους υποψήφιους βρίσκονται επιχειρηματικά τζάκια.  Δεν θα μας επιβάλλουν οι επιχειρηματίες τον αυριανό αρχηγό της ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης.


σχετικα αρθρα