Ρητή εντολή να προχωρήσουν άμεσα όλες οι υποθέσεις διαφθοράς έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, αρμόδιος για θέματα Διαφθοράς Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε συνάντηση με όλους τους εποπτευόμενους φορείς της αρμοδιότητάς του.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Παναγιώτης Δάνης, Ειδικός Γραμματέας ΣΔΟΕ, ο κ. Εμμανουήλ Πλουμής, Διευθυντής της Οικονομικής Αστυνομίας, ο κ. Σταύρος Σταυρόπουλος, Διευθυντής Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, η κα Ειρήνη Γιαλλούρη, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων, ο κ. Σταύρος Ποτουρίδης, προϊστάμενος του ΣΕΔΕ, ο κ. Δημοσθένης Κασσαβέτης, Ειδικός Γραμματέας ΣΕΕΔΔ και ο κ. Σταύρος Ευαγγελάτος, Γενικός Επιθεωρητής ΣΕΥΥΠ.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος, ζήτησε πλήρη ενημέρωση για τις δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, τέθηκαν προτεραιότητες και δόθηκε εντολή να προχωρήσουν όλες οι υποθέσεις, άμεσα.

Βασικός στόχος είναι η συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και η άμεση επίλυση, από την πολιτική ηγεσία, των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μηχανισμοί.

Οι συναντήσεις αυτές θα ενταθούν στο επόμενο διάστημα στο πλαίσιο της προσπάθειας για αναμόρφωση του συνόλου των ελεγκτικών μηχανισμών.