ΠΑΣΟΚ: Έλλειψη σοβαρότητας από την κυβέρνηση για τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση

ΠΑΣΟΚ: Έλλειψη σοβαρότητας από την κυβέρνηση για τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση

Αυστηρή ανακοίνωση εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ για τον ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση και την τακτική της κυβέρνησης να αντιμετωπίζει το ζήτημα με έλλειψη σοβαρότητας.

«Το θέμα της επιβολής του ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση​ είναι πολύ σοβαρό, γιατί αφορά εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες. Δεν μπορεί λοιπόν να αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση με συνεχείς παλινωδίες, αναβολές, διαρροές στα ΜΜΕ και επικοινωνιακά τρικ ενόψει προγραμματικών δηλώσεων. Η λανθασμένη και επώδυνη αυτή πρόταση έγινε από την κυβέρνηση και πέρασε στο μνημόνιο, λόγω των ιδεοληπτικών εμμονών της» τονίζει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του.

Και καταλήγει: «Τώρα οι ίδιοι έχουν την ευθύνη, να υιοθετήσουν την πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και να βρουν τα ισοδύναμα μέτρα -μέσω περιορισμού δαπανών - για την απόσυρση του μέτρου. Καθαρά και οριστικά επιτέλους. Ο πρωθυπουργός οφείλει στις προγραμματικές δηλώσεις να ξεκαθαρίσει με σαφήνεια τι θα πράξει η κυβέρνησή του στο συγκεκριμένο θέμα χωρίς μισόλογα και αοριστίες. Όχι με προσωρινή «κατάψυξη», για να το ξεπαγώσουν πάλι μετά από λίγες μέρες. Δεν θα εξαπατήσουν πια κανένα».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο