current views are: 7

6 Οκτωβρίου 2015
Δημοσίευση11:45

Κόντρα Καμμένου – ΣΥΡΙΖΑ για τη στράτευση των γυναικών

Φωτιές στην κυβερνητική συνεργασία άναψε η δήλωση του Πάνου Καμμένου ότι η κυβέρνηση εξετάσει πρόταση για εθελοντική στράτευση των γυναικών.

Δημοσίευση 11:45’
αρθρο-newpost

Φωτιές στην κυβερνητική συνεργασία άναψε η δήλωση του Πάνου Καμμένου ότι η κυβέρνηση εξετάσει πρόταση για εθελοντική στράτευση των γυναικών.

Φωτιές στην κυβερνητική συνεργασία άναψε η δήλωση του Πάνου Καμμένου από το βήμα της Βουλής, ότι η κυβέρνηση εξετάσει πρόταση για εθελοντική στράτευση των γυναικών. 

Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε άμεσα -με ανάρτησή της στο Twitter- ότι πρόταση Καμμένου για εθελοντική στράτευση των γυναικών, βρίσκει αντίθετο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγες ημέρες μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, υπάρχουν νέοι κυβερνητικοί τριγμοί στη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς η υπόθεση αυτή έρχεται σε συνέχεια των έντονων διαφωνιών που είχε εκφράσει η Κίνηση των «53» για την υπουργοποίηση στελεχών, όπως ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο Χρήστος Ζώης, ο Τέρενς Κουίκ, αλλά και ο Νίκος Νικολόπουλος. 

Η Ράνια Σβίγκου έσπευσε να καταστήσει σαφή την αντίθεση  της Κουμουνδούρου σε οποιαδήποτε συζήτηση για τις γυναίκες και τον στρατό, εκφράζοντας την επίσημη θέση του κόμματος, ως εκπρόσωπος Τύπου. Η θέση αυτή αποτελεί την μετεκλογική πρώτη διαφωνία των δύο κυβερνητικών εταίρων, στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. 


σχετικα αρθρα