ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε debate οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας - Οι όροι των υποψηφίων

Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου 2015, 16:36 / Ανανεώθηκε 7 Οκτωβρίου 2015, 19:19
Σε debate οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας - Οι όροι των υποψηφίων
Facebook Twitter Whatsapp

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί ντιμπέιτ ανάμεσα στους υποψήφιους προέδρους για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς
 
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί ντιμπέιτ ανάμεσα στους υποψήφιους προέδρους για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας
 
Συγκεκριμένα, συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρουν ότι έλαβαν πρόσκληση του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη, για τη διεξαγωγή μιας τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ και απάντησαν αμέσως θετικά, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
 
Και από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μεϊμαράκη αναφέρουν ότι έλαβαν αντίστοιχη πρόσκληση και σημειώνουν ότι δεν είναι αρνητικοί, ωστόσο το θέμα θα πρέπει πρώτα να συζητηθεί μεταξύ των υποψηφίων, αλλά και στην ΚΕΦΕ, προκειμένου να καθοριστεί αν θα διεξαχθεί μόνο ένα ή και άλλα ντιμπέιτ. 
 
Υπενθυμίζουν, παράλληλα, ότι η πρόταση του κ. Μεϊμαράκη είναι να διεξαχθούν δύο συνδιασκέψεις ή και περισσότερες θεματικές συνδιασκέψεις, όπως πρότεινε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, συμπεριλαμβάνοντας όμως και συνδιάσκεψη με αντικείμενο τα θέματα εξωτερικής πολιτικής.
 
Το έγγραφο με την πρόσκληση στους υποψηφίους εξασφάλισε το newpost, το οποίο έλαβαν οι κ.κ. Μεϊμαράκης, Τζιτζικώστας, Μητσοτάκης και Γεωργιάδης. 
 
«Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση που διευκολύνει το δημόσιο διάλογο για την ανάδειξη των θέσεων των υποψήφιων Προέδρων της Νέας Δημοκρατίας» τονίζουν συνεργάτες του Απόστολου Τζιτζικώστα, απαντώντας στην πρόσκληση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, για τη διεξαγωγή debate ανάμεσα στους υποψηφίους της Συγγρού. 
 
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, και ο έτερος υποψήφιος Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε θετικά στην επιστολή του Λάμπη Ταγματάρχη.