current views are: 1

7 Οκτωβρίου 2015
Δημοσίευση15:13

Γεωργιάδης: Εξεταστική για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην οικονομία

Επίθεση σε υψηλούς τόνους εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, σε κυβέρνηση αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Δημοσίευση 15:13’
αρθρο-newpost

Επίθεση σε υψηλούς τόνους εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, σε κυβέρνηση αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Επίθεση σε υψηλούς τόνους εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, σε κυβέρνηση αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων ο βουλευτής της ΝΔ επιχείρησε να διαμορφώσει ηγετικό προφίλ, καθώς παράλληλα είναι σε εξέλιξη η μάχη των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου αρχηγού.

Έτσι, υπερασπίστηκε τις πολιτικές της κυβέρνησης στην οποία συμμετείχε και έψεξε τον ΣΥΡΙΖΑ για τις επιλογές του, ζητώντας μάλιστα και τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση των 18 δισ. ευρώ, όπως είπε, που χάθηκαν από την οικονομία αλλά και τις 250.000 θέσεις εργασίας που δεν δόθηκαν ποτέ.

«Πρέπει να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί που χρέωσαν 18 δισ. ευρώ στην οικονομία. Θέλει θράσος να ζητάτε ψήφο εμπιστοσύνης. Αλλά από τον κ. Τσίπρα το θράσος δεν λείπει», δήλωσε χαρακτηριστικά και απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπε:

Ξέρω ότι χειροκροτούσατε τον Τσίπρα όταν σας έλεγε ψέματα! Και τώρα όμως σας κορόιδεψε γιατί δεν μπορεί να αλλάξει τις διοικήσεις των τραπεζών.

Τέλος επιτέθηκε και προσωπικά στον υπουργό Παιδείας, Ν. Φίλη επειδή, « είναι ένας άνθρωπος που έχει επιχειρηματολογήσει κατά της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ποντίων».


σχετικα αρθρα