Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς

Με κεντρικό σύνθημα «Ξεκινάμε μαζί» ο Απόστολος Τζιτζικώστας, που διεκδικεί την ηγεσία της ΝΔ, εγκαινίασε απόψε τα γραφεία του στην Αθήνα, στα οποία υποδέχθηκε φίλους, υποστηρικτές και εθελοντές. 

«Τολμάμε, αλλάζουμε, κερδίζουμε» είναι βασικά συνθήματα της καμπάνιας του κ. Τζιτζικώστα, που ανέφερε πως ξεκινά μια μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου, όπως είπε, «να αλλάξουμε και να μεγαλώσουμε τη ΝΔ για να εμπνεύσουμε τη χώρα». 

«Αυτό είναι και το μήνυμα που παίρνω καθημερινά από τη βάση και την κοινωνία που θέλει να απαλλαγεί από το ψεύτικό όνειρο του ΣΥΡΙΖΑ που έχει μετατραπεί σε εφιάλτη» πρόσθεσε ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ.

Ο κ. Τζιτζικώστας ξεκινά και περιοδείες σε όσο το δυνατόν περισσότερες πόλεις της χώρας. Αύριο θα βρίσκεται στην Πάτρα, όπου θα έχει συναντήσεις με θεσμικούς φορείς και το βράδυ ομιλία, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί τους νομούς Ημαθίας και Πέλλας. 

Ο ίδιος εμφανίζεται θετικός στο debate, κι αυτό που θυμίζουν συνεργάτες του είναι πως ο κ. Τζιτζικώστας εχει προτείνει θεματικές εκδηλώσεις όπου όλοι οι υποψήφιοι θα τοποθετηθούν για την οικονομία, το σύγχρονο κοινωνικό κράτος, τους νέους και την ανεργία. 

Παρόντες από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ήταν οι κύριοι ΜηταράκηςΚεδίκογλου και Βεσυρόπουλος, ενώ αίσθηση προκάλεσε και η παρουσία του Κώστα Ζουράρι με τον οποίο τον συνδέει στενή φιλία.

Το παρών έδωσαν και άλλα στελέχη της ΝΔ, οπως οι κύριοι Κωνσταντόπουλος, Μαρκόπουλος, Κιλτίδης και Σαμπαζιώτης.