Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου

Τη διεξαγωγή συνεδρίου μέσα στον Φεβρουάριο θα προτείνει σύμφωνα με πληροφορίες η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Επιτροπή, η οποία θα συνεδριάσει το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της ΠΓ, έγινε συζήτηση για το κείμενο της εισήγησης προς την ΚΕ, όπου αφενός θα γίνεται αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, αφετέρου θα τεθεί ένας πρώτος προγραμματισμός ενόψει της επόμενης περιόδου.

Τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας εξάλλου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θα εισηγηθούν στην Κεντρική Επιτροπή να αποφασίσει για την εκπόνηση καμπάνιας εγγραφής νέων μελών ενόψει και του συνεδρίου, στην κατεύθυνση της διεύρυνσης της οργανωμένης βάσης του κόμματος – βάσει και της κοινωνικής δυναμικής που έχει αναπτυχθεί για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται πως στην επερχόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα εκλεχθεί νέος γραμματέας του κόμματος – θέση η οποία παραμένει κενή από την παραίτηση του Τάσου Κορωνάκη- ενώ θα συμπληρωθούν και οι κενές θέσεις της Πολιτικής Γραμματείας που «άδειασαν» από την αποχώρηση των μελών της Αριστερής Πλατφόρμας.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συζητήσεις για το κείμενο της εισήγησης θα συνεχιστούν ατύπως και αύριο.