Γράφει ο Ορέστης Αποστολόπουλος

Δεν πέρασε απαρατήρητο από τους περισσότερους το γεγονός πως ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ο κύριος Θανάσης Θεοχαρόπουλος στις προγραμματικές δηλώσεις κάθονταν δίπλα στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Η αλήθεια είναι πως η κυρία Γεννηματά έχει εκτιμήσει τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ που αγωνίστηκαν στην κατεύθυνση της συνεργασίας των δύο κομμάτων. Ο κύριος Θεοχαρόπουλος είναι καταρτισμένος και η κυρία Γεννηματά τον εμπιστεύεται.

Άμεσος συνεργάτης της προέδρου του ΠΑΣΟΚ ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος ο νεαρός Παύλος Χριστίδης. Δίπλα στην κυρία Γεννηματά όλα αυτά τα χρόνια έχει σταθεί ο κύριος Νίκος Βοσδογάνης ενώ ψηλά στην εκτίμηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ο Μανώλης Όθωνας πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης.

Ξεχωριστή θέση στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ έχει ο κύριος Γιάννης Μανιάτης που έχει αναλάβει και πολύ κρίσιμη θέση αυτή του επικεφαλής για την ανασυγκρότηση του χώρου και που από τη ΔΗΜΑΡ θέληση εκεί έχει ο Σταμάτης Μαλλέλης. Στο πλευρό της κυρίας Γεννηματά και ο Χρήστος Πρωτόππαπας με σημαντική ευθύνη την παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου.