Επίσκεψη στον Έβρο πραγματοποιεί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για τη διεκδίκηση της ηγεσίας της Ν.Δ.

Πρώτος σταθμός του κ. Μητσοτάκη το συνοριακό φυλάκιο Καστανιών, στις 11.00 το πρωί. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο, το Σουφλί και τις Φέρες, προκειμένου να έρθει σε επαφή με τις τοπικές κοινωνίες. Τέλος, το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη, θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμο, καθώς και με φορείς στο επιμελητήριο Αλεξανδρούπολης, ενώ στις οκτώ το βράδυ θα πραγματοποιήσει ομιλία σε ξενοδοχείο της πόλης.

Ο κ. Μητσοτάκης με αφορμή την επίσκεψή του στο νομό Έβρου δήλωσε: «Η προοπτική του Έβρου όσον αφορά την επιχειρηματικότητα, τη μεταποίηση, την κτηνοτροφία, τον πολιτισμό, την παιδεία και τον τουρισμό παραμένει δυναμική. Πρέπει οι παραγωγικές δυνάμεις της περιοχής επιτέλους να στηριχθούν και ο Έβρος να γίνει βασικός διαμετακομιστικός κόμβος που θα ενώνει την Ανατολή με την Ευρώπη. Το Σουφλί, το Διδυμότειχο, η Ορεστιάδα, η Αλεξανδρούπολη και η Σαμοθράκη σφύζουν από ζωή και ενέργεια. Ωστόσο, μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση διασφαλίζουμε ότι η προσφυγική και μεταναστευτική ροή στα σύνορά μας δεν θα αναστείλουν την αναπτυξιακή δυναμική της περιοχής».