Με μεταλλωρύχους και κατοίκους συναντήθηκε σήμερα στο Στρατώνι της Χαλκιδικής ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης είπε στους δημοσιογράφους ότι συγκινήθηκε από όσα άκουσε και δήλωσε πως θα αναλάβει πρωτοβουλίες για να πείσει και όσους κατοίκους αντιτίθενται στην επένδυση χρυσού στις Σκουριές για τη χρησιμότητά της, καθώς ζούνε όλοι στην ίδια περιοχή και πρέπει να συνεχίσουν να ζουν αρμονικά.

Θέλουμε μια Ελλάδα που θα βρίσκει δουλειές και δεν θα διώχνει τους νέους στο εξωτερικό, είπε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ ο πρόεδρος του σωματείου υπογειτών των Μεταλλείων Κασσάνδρας, Χρήστος Ζαφειρούδας τόνισε πως ενημέρωσε τον υποψήφιο πρόεδρο της Ν.Δ. για τα αιτήματα των μεταλλωρύχων και βρήκε τη συμπαράσταση του.

Όσον αφορά τη Νέα Δημοκρατία ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι θέλει μια νέα Ν.Δ. που θα προωθεί τα νέα στελέχη της και θα βρίσκει λύσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας. Ο κ. Γεωργιάδης περιοδεύει στο νομό Χαλκιδικής με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου.

Το πρωί συναντήθηκε με δημάρχους και το απογευματινό του πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις στον δήμαρχο Πολυγύρου, Αστέριο Ζωγράφο, στην αστυνομική διεύθυνση Χαλκιδικής και συνάντηση με εκπροσώπους φορέων στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο. Στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει σε προεκλογική εκδήλωση στο τουριστικό περίπτερο "6 βρύσες" στον Πολύγυρο. Αύριο το πρωί θα επισκεφθεί το Αγιον Ορος και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Καβάλα.