Στα 3 ευρώ το αντίτιμο για τους ψηφοφόρους της ΝΔ - Πόσες κάλπες θα στηθούν

Στα 3 ευρώ το αντίτιμο για τους ψηφοφόρους της ΝΔ - Πόσες κάλπες θα στηθούν

Τις αποφάσεις της, μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση που προηγήθηκε, ανακοίνωσε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, βρέθηκε η «χρυσή τομή» για το αντίτιμο, τα εκλογικά κέντρα, ενώ οι προσφορές των εταιρειών -μέσω ανοικτού διαγωνισμού- για την ανάληψη της διαδικασίας της εκλογής προέδρου θα αναρτηθούν στο Διαδίκτυο.

Αναλυτικά η ΚΕΦΕ:

1. Ομόφωνα αποφάσισε, αφού είχαν εγκριθεί οι τεχνικές προδιαγραφές από την τεχνική επιτροπή, με τη συμμετοχή των τεχνικών συμβούλων των υποψηφίων, οι  οποίες θα αναρτηθούν στη επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015, η επιτροπή προμηθειών να αποσφραγίσει τις προσφορές των εταιρειών ενώπιον των εκπροσώπων των υποψηφίων.

2. Ομόφωνα αποφάσισε ως βάση προσδιορισμού για τα εκλογικά κέντρα εντός Ελλάδος να είναι κατά προσέγγιση ο αριθμός 900 και για τα εκλογικά τμήματα, επίσης κατά προσέγγιση, να είναι ο αριθμός 1300.

3. Κατά πλειοψηφία αποφάσισε το αντίτιμο συμμετοχής στις εκλογές για όλους τους ψηφοφόρους να είναι τα 3 ευρώ, ενώ οι εκλογικοί κατάλογοι που θα χρησιμοποιηθούν να είναι όπως και το 2009 οι εκλογικοί κατάλογοι του Υπουργείου Εσωτερικών.  

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο