Βολές κατά της ΝΔ και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη εξαπέλυσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το πολυνομοσχέδιο.

«Άραγε, ο κ. Μεϊμαράκης με τις σημερινές δηλώσεις του για το υπό συζήτηση πολυνομοσχέδιο, είναι βέβαιος ότι εκτός από τον εαυτό του, εκφράζει επίσης και τους ανταγωνιστές του για την αρχηγία ή το σύνολο της Νέας Δημοκρατίας; Γιατί άλλα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος υποψήφιος αρχηγός. Ας συνεννοηθούν πρώτα μεταξύ τους» αναφέρει.

«Προκαλεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού ο κάθε επίδοξος διεκδικητής της αρχηγίας στη Νέα Δημοκρατία να εκφράζει τη δική του άποψη δίνοντας ταυτόχρονα την εντύπωση ότι λειτουργεί για λογαριασμό του συνόλου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εκτός και αν ο στόχος του κ. Μεϊμαράκη είναι λίγα παραπάνω "ψίχουλα" δημοσιότητας, μην τυχόν και πείσει τους εσωκομματικούς αντιπάλους του» προσθέτει στην δήλωσή της, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, καταλήγοντας «σε κάθε περίπτωση, συνιστούμε ψυχραιμία».