current views are: 3

15 Οκτωβρίου 2015
Δημοσίευση04:03

Απόλυτη στήριξη στους υπουργούς με τα… πόθεν έσχες δίνει το Μαξίμου

Απόλυτη στήριξη στους υπουργούς που εμπλέκονται σύμφωνα με πληροφορίες στην υπόθεση με τα ελλειμματικά πόθεν έσχες δίνει το Μαξίμου.

Δημοσίευση 04:03’
αρθρο-newpost

Απόλυτη στήριξη στους υπουργούς που εμπλέκονται σύμφωνα με πληροφορίες στην υπόθεση με τα ελλειμματικά πόθεν έσχες δίνει το Μαξίμου.

της Άρτεμις Παραδείσου 

Απόλυτη στήριξη στους υπουργούς που εμπλέκονται σύμφωνα με πληροφορίες στην υπόθεση με τα ελλειμματικά πόθεν έσχες δίνει το Μαξίμου.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει πειστεί ότι δεν υπάρχουν ανοιχτά θέματα για μέλη της κυβέρνησής του και έχει δώσει εντολή σε όλα τα στελέχη να υποβαθμίζουν το θέμα, πιστεύοντας ότι πρόκειται ξεκάθαρα για μία πράξη τυφλής εκδίκησης στελεχών της ΛΑΕ προς τους πρώην συντρόφους τους. 

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης έχει ήδη δηλώσει ότι στο πρώτο πόθεν έσχες που θα υποβάλει θα αναφέρονται όλα τα εισοδήματα και όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, επομένως δεν υφίσταται σύμφωνα με τον ίδιο τώρα κάποιο πρόβλημα. Ο Γιώργος Σταθάκης πάλι που φωτογραφίζεται ως ένας δεύτερος υπουργός που έχει παραλείψει να δηλώσει στο πόθεν έσχες του ένα εκατομμύριο ευρώ δεν κάνει δηλώσεις για το θέμα τονίζοντας ότι σύμφωνα με τον Νόμο απαγορεύεται οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση για ζητήματα που άπτονται των δηλώσεων πόθεν έσχες. Ωστόσο άνθρωποι του περιβάλλοντός του αναφέρουν εξωδίκως ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το πόθεν έσχες Σταθάκη κάτι που θα καταδειχθεί το επόμενο διάστημα όταν θα ολοκληρώσει τον έλεγχό της η αρμόδια επιτροπή. 

Στην κυβέρνηση πιστεύουν ότι η πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας Δέσποινα Χαραλαμπίδου που έσπευσε να στηρίξει τις καταγγελίες «την πάτησε» και ότι στο προσεχές διάστημα θα φανεί ότι πίσω από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ως αστήρικτες φήμες είχαν σκοτεινά κίνητρα. Η ίδια η κ. Χαραλαμπίδου πάλι, φέρεται να αντιτείνει πως εάν επρόκειτο για μία πράξη εκδίκησης θα έδινε τα στοιχεία πριν από τις εκλογές. 

Όπως και να έχει είναι γνωστό ότι στον ΣΥΡΙΖΑ πριν από τις εκλογές είχε δοθεί οδηγία σε όλα ανεξαιρέτως τα στελέχη και τους υποψηφίους να κλείσουν όποιες εκκρεμότητες υπήρχαν κι ενδεχομένως να δημιουργούσαν ζητήματα ηθικής τάξης για την κυβέρνηση, ούτως ώστε να αντιμετωπιστούν προβλήματα ανάλογα με αυτά που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες. 

Στο Μαξίμου θεωρούν ότι θα υπάρξουν κι άλλες «επιθέσεις» από ανώνυμους κύκλους για να πληγεί η κυβέρνηση και μάλιστα πιστεύουν ότι θα υπάρξουν κι άλλα «μαχαιρώματα» από πρώην συντρόφους τους που έχουν δυσαρεστηθεί από την τροπή που πήραν τα πράγματα μετά τις εκλογές και θεωρούν τώρα ότι μπορούν να πλήξουν την κυβέρνηση βγάζοντας τα άπλυτά της στην φόρα…


σχετικα αρθρα