Θετικά επί της αρχής στο πολυνομοσχέδιο τοποθετήθηκε σήμερα ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος.

Ο κ. Νικολόπουλος πρόσθεσε πάντως, ότι διατηρεί την διαφωνία του με συγκεκριμένα άρθρα ενώ ζήτησε από την κυβέρνηση «να επιδείξει έντονο μεταρρυθμιστικό πνεύμα και να συγκρουστεί με την διαφθορά».

«Περιμένω από τη νέα κυβέρνηση, τάχιστα να επιδείξει έντονο μεταρρυθμιστικό πνεύμα και να αποδείξει ότι ξέρει και μπορεί να συγκρουστεί με την διαφθορά, αλλάζοντας τη χώρα και αποδίδοντας κοινωνική δικαιοσύνη σε ένα κράτος, στο οποίο οι πάρα πολλοί αισθάνονται να ασφυκτιούν από το κράτος και οι πολύ λίγοι… απομυζούν το κράτος» ανέφερε.

Σε ότι αφορά το περιεχόμενο του νομοσχεδίου ο βουλευτής Αχαΐας είπε ότι περιλαμβάνει μέτρα και μεταρρυθμίσεις, οι οποίες αποτελούν μέρος της συμφωνίας, η υλοποίηση της οποίας, «θα ξεκλειδώσει τις πόρτες προς την αναδιάρθρωση του χρέους και την έξοδο από τη κρίση.

Μέσα στο πακέτο των μέτρων αυτών, συνέχισε ο Νίκος Νικολόπουλος, «υπάρχουν ειδικότερες ρυθμίσεις, που κατά την άποψή μου όχι μόνο δεν συνιστούν μεταρρύθμιση ή δεν συμβάλλουν στην εμπέδωση αισθήματος κοινωνικής Δικαιοσύνης, αλλά δεν θα έχουν και κανένα αποτέλεσμα, ενώ θα βαθύνουν την κρίση και την ύφεση στην χώρα».