current views are: 4

16 Οκτωβρίου 2015
Δημοσίευση16:28

Θεοδωράκης: Γκέμπελς του ΣΥΡΙΖΑ – Σκουρλέτης: Πόσο ψεύτης είναι

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Περιβάλλοντος, Πάνο Σκουρλέτη και τον Σταύρο Θεοδωράκη, με αφορμή δηλώσεις του επικεφαλής του «Ποταμιού».

Δημοσίευση 16:28’
αρθρο-newpost

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Περιβάλλοντος, Πάνο Σκουρλέτη και τον Σταύρο Θεοδωράκη, με αφορμή δηλώσεις του επικεφαλής του «Ποταμιού».

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Περιβάλλοντος, Πάνο Σκουρλέτη και τον Σταύρο Θεοδωράκη, με αφορμή δηλώσεις του επικεφαλής του «Ποταμιού».

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής συζήτησης που είχε με τους εθελοντές του «Ποταμιού» για το συνέδριο του Δεκεμβρίου, ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε:

Πίστευα ότι ο ελληνικός λαός δεν θα πιστέψει τους Γκέμπελς του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Σκουρλέτης μόνο έχει δώσει στο Έθνος περισσότερες συνεντεύξεις από εμένα και βγαίνει και λέει ότι είναι διεφθαρμένο το Ποτάμι. Βλέπετε τι γίνεται τώρα με τους υπουργούς τους, τον Φλαμπουράρη και άλλους, και μιλούν για εμάς. Το Ποτάμι είναι και θα παραμείνει το καθαρότερο κόμμα. Για τους Γκεμπελιστές και τους λασπολόγους δεν θα είμαστε καλά παιδιά. Θα τους λιώσουμε. Αυτή είναι η υπόσχεσή μου απέναντι στον κόσμο του Ποταμιού.

Εξίσου αιχμηρή ήταν η απάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος. «Πόσο ψεύτης ειναι ο κ. Θεόδωρακης όταν ισχυρίζεται πως έχω δώσει στο Έθνος περισσότερες συνεντεύξεις από εκείνον. Ας μου πει έστω και μια» έγραψε στο Twitter o κ. Σκουρλέτης.


σχετικα αρθρα