Προβάδισμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην πρόθεση ψήφου ανάμεσα στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας καταδεικνύει δημοσκόπηση της MRB.

Η δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της Real News δείχνει ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προηγείται σε σχέση με τον αμέσως επόμενο Απόστολο Τζιτζικώστα.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μεϊμαράκης, ανάμεσα στους ψηφοφόρους της ΝΔ των εκλογών του Σεπτεμβρίου συγκεντρώνει ποσοστό 47,5% στην ερώτηση ''Ποιον θα ψηφίζατε για πρόεδρο της ΝΔ'', με τον Απ. Τζιτζικώστα να έπεται με 19,9%.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης με 16,4%, ενώ ακολουθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης με 10,1%. 

Στην ίδια ερώτηση, ψηφοφόροι της ΝΔ, έστω και για μια φορά, δίνουν εκ νέου προβάδισμα στον Β. Μεϊμαράκη με 37,2% και ακολουθεί ο Απ. Τζιτζικώστας με 27,9%.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Κ. Μητσοτάκης με 14,4%, ενώ ο Αδ. Γεωργιάδης συγκεντρώνει το 6,4%.

Εξάλλου, σε δημοσκόπηση της Metron Analysis για τα Παραπολιτικά, ο κ. Μεϊμαράκης εξακολουθεί να είναι πρώτος με 48% στην πρόθεση ψήφου για την προεδρία της ΝΔ, με τον κ. Τζιτζικώστα να συγκεντρώνει 21%. 

Συγκεκριμένα ο κ. Μεϊμαράκης προτιμάται για αρχηγός από το 48 % όσων δήλωσαν ψηφοφόροι του κόμματος και 28 % στο γενικό σύνολο. 21 % και 31 % αντίστοιχα τα ποσοστά του κ. Τζιτζικώστα.

Στην τρίτη θέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 18 % στους ψηφοφόρους της ΝΔ και 14 % στο γενικό σύνολο και στην τέταρτη ο Άδωνις Γεωργιάδης με ποσοστά 8 % και 6 % αντίστοιχα.