Στην Καστοριά ολοκληρώθηκε η διήμερη περιοδεία του υποψήφιου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολου Τζιτζικώστα στη Δυτική Μακεδονία. 

Ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε το απόγευμα το Άργος Ορεστικό, όπου είχε επαφές με πολίτες, περιόδευσε στα καταστήματα και το κέντρο της πόλης και συναντήθηκε με τοπικά κομματικά στελέχη της ΝΔ

Η περιοδεία του συνεχίστηκε στο Νεστόριο, όπου επισκέφτηκε το Δημαρχείο και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νεστορίου Πασχάλη Γκέτσιο και τα μέλη της δημοτικής ομάδες του, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο κέντρο του Νεστορίου και συναντήθηκε με κατοίκους, νέους, εργαζόμενους και καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι του έθεσαν σειρά προβλημάτων που ήδη αντιμετωπίζουν κυρίως εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των φόρων και των μνημονιακών μέτρων. 

Από το Νεστόριο ο Απόστολος Τζιτζικώστας έστειλε μήνυμα ενάντια στην υπερφορολόγηση των πολιτών από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας: 

«Το μνημόνιο Τσίπρα καταστρέφει τις οικογένειες και τις ελληνικές επιχειρήσεις. Με τη φοροεπιδρομή και τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ η χώρα δεν μπορεί να πάει μπροστά. Η ανάπτυξη μένει πίσω. Και βέβαια με όλη αυτή την υπερβολική φορολογία δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να στηριχθούν οι αδύναμοι συμπολίτες μας». 

Ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε ακολούθως την πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας, την Καστοριά, όπου είχε συνάντηση στο Δημαρχείο με το Δήμαρχο Ανέστη Αγγελή και τα μέλη της δημοτικής ομάδας του και στη συνέχεια συνάντηση με τα μέλη της ΝΟΔΕ Καστοριάς. Η επίσκεψη του κ. Τζιτζικώστα ολοκληρώθηκε με βόλτα στο κέντρο της Καστοριάς και επαφές με τους πολίτες και με συνάντησή του με φίλους και υποστηρικτές του σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.