Την εκτίμησή του ότι θα είναι τραγικό για τη ΝΔ να διεξαχθεί ντιμπέιτ μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων, διατύπωσε ο βουλευτής του κόμματος, Κώστας Γκιουλέκας, μιλώντας στο Πρακτορείο FM.

Θα ήταν τραγικό, αν πηγαίναμε σε ντιμπέιτ. Ευτυχώς που βλέπω ότι εγκαταλείπεται ως ιδέα είπε ο κ. Γκιουλέκας, ο οποίος προέβλεψε ότι αν οι τέσσερις υποψήφιοι μονομαχήσουν τηλεοπτικά θα σημειωθούν εντάσεις, πόλωση, γεγονός που -όπως υπογράμμισε- θα αποβεί σε βάρος της ενότητας της παράταξης.

Ελοχεύει ο κίνδυνος να πάμε σε μια διαδικασία που δεν θα τιμά την ιστορία της παράταξης. Ελπίζω να μην συμβεί είπε.

Ο κ. Γκιουλέκας διαφωνεί και με την ημερομηνία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όσο περισσότερο αργούμε να φθάσουμε στην αναμέτρηση τόσο περισσότερο υπάρχει κίνδυνος να γίνουν ευτράπελα, τόνισε ο κ. Γκιουλέκας, εκτιμώντας ότι το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί για την εκλογή προέδρου είναι πολύ μεγάλο και οι υποψήφιοι δεν έχουν πλέον τι να πουν.

Δεν ενδιαφέρει πολλούς τι θα γίνει· ενδιαφέρει να τελειώνομε γρήγορα. Να κάνουμε λιγότερο θόρυβο, να απασχολήσουμε τον ελληνικό λαό όσο γίνεται λιγότερο επισήμανε.