Σε δηλώσεις παραγόντων του ποδοσφαίρου αναφέρθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε πως «δεν μού αρέσει το κλίμα μεταξύ παραγόντων στο ποδόσφαιρο». 

«Αφήσαμε την δικαιοσύνη απολύτως ελεύθερη να τελειώσει τις υποθέσεις που εκκρεμούν, πιστεύω ότι αυτό πρέπει να πιστωθεί στην κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Κοντονής και πρόσθεσε πως «επί των ημερών μας σε ένα οχτάμηνο εκκαθαρίζονται αυτές οι υποθέσεις για να μην υπάρχει δηλητήριο στη κοινή γνώμη ότι όλα είναι βρώμικα. Πρέπει να αναγνωριστεί αυτό στην κυβέρνηση». 

Ο υφυπουργός Αθλητισμούς  υπενθύμισε ότι από φέτος υπάρχει το ηλεκτρονικό εισιτήριο. «10 χρόνια υπήρχε ο νόμος, και δεν εφαρμοζόταν» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο υφυπουργός πρόσθεσε ότι από 1ης Νοεμβρίου θα μπουν στα γήπεδα και τα τουρνικέ, οι κάμερες έχουν μπει σε όλα τα γήπεδα και λειτουργούν, και η κάρτα φιλάθλου θα ισχύσει από 1ης Ιανουαρίου 2016». 

«Γίνεται αυστηροποίηση στη ροή των χρημάτων στις Ομοσπονδίες. Τα πρώτα δείγματα δεν είναι καλά» παρατήρησε ο υφυπουργός Αθλητισμού αναφορικά με τα χρέη τους. 

Σε ό,τι αφορά τα χρέη ιδιωτών προς το ΟΑΚΑ, σχολίασε ότι «στα κρατικά ταμεία βρήκαμε ανείσπρακτα χρέη για αρκετά χρόνια. Χρήματα του ελληνικού λαού, και ορισμένα από αυτά τα ποσά έχουν παραγραφεί». 

«Κάνουμε προσπάθεια να έρθουμε σε συνεννόηση. Βάλαμε όρο στο αθλητικό ν/σ ότι μέχρι το Μάιο θα πρέπει να υπάρχει απόλυτη εκκαθάριση των οφειλών» τόνισε.