current views are: 4

20 Οκτωβρίου 2015
Δημοσίευση19:37

Γεωργιάδης: Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας των τελευταίων 30 χρόνων ο Τσίπρας

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. 

Δημοσίευση 19:37’
αρθρο-newpost

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. 

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ως τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα των τελευταίων 30 ετών στη δυτική πολιτική σκηνή. Όπως είπε, η ΝΔ, χρειάζεται έναν ενεργητικό αρχηγό, «προκειμένου να κάνει αντιπολίτευση στον απατεώνα κ. Τσίπρα». 

«Αυτός νομίζω ότι είμαι εγώ, αυτό είναι το πλεονέκτημά μου απέναντι στους υπόλοιπους άξιους συνυποψηφίους μου» σημείωσε.

Ερωτηθείς για τις σχέσεις του με τον κ. Βορίδη, παραδέχθηκε ότι υπήρξε μία διαφωνία, τονίζοντας ότι «δεν είμαστε παντρεμένοι για να κάνουμε τα πάντα ίδια».

Σχετικά με την υποψηφιότητά του, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε εκφραστής της ιδιωτικής οικονομίας, της εκτός πολιτικής κοινωνίας. «Δεν είμαι με τα τζάκια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ χαρακτήρισε «τεράστιο λάθος» την πρόταση της ηγεσίας για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Μας χωρίζει άβυσσος» έσπευσε να διευκρινίσει.

Καταλήγοντας, υπεραμύνθηκε του έργου της κυβέρνησης του κ. Σαμαρά, εξηγώντας ότι «είχαμε υλοποιήσει το μισό Ζάππειο και εάν δεν είχε λήξει η θητεία της, θα τα είχαμε εφαρμόσει όλα».


σχετικα αρθρα