current views are: 4

24 Οκτωβρίου 2015
Δημοσίευση15:58

Καταγγελίες Καμμένου για Γιαννακόπουλο από το βήμα της Βουλής

Eπίθεση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος κατά του επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλου. 

Δημοσίευση 15:58’
αρθρο-newpost

Eπίθεση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος κατά του επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλου. 

Eπίθεση με σοβαρές καταγγελίες εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος κατά του επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Στην τοποθέτησή του στη συζήτηση στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο των τηλεοπτικών αδειών, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι ο κ. Γιαννακόπουλος, προεκλογικά, στις αρχές Σεπτεμβρίου επαινούσε μέσω ιστοσελίδων στις οποίες είναι ιδιοκτήτης, τόσο τον ίδιο όσο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άρχισε να του στέλνει sms στο κινητό τηλέφωνο του και απαιτούσε να μην μπει ο Σταύρος Κοντονής στην κυβέρνηση και να τοποθετηθούν φιλικά προσκείμενοι άνθρωποί του στο υπουργείο Υγείας.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, και προς τα τέλη Σεπτεμβρίου, ο Δ. Γιαννακόπουλος τού έστειλε εκ νέου sms, στο οποίο απειλούσε ότι «αν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα, να μη με λένε Γιαννακόπουλο»!

«Θα πρέπει να μάθουν αυτοί οι κύριοι», είπε ο Π. Καμμένος, «ότι πέρασαν οι εποχές που ο μπαμπάς τους έπαιρνε τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα όταν τους έπιαναν με τις κόκες στην τσέπη στα πάρτι της Μυκόνου». Και συνέχισε αναφερόμενος ευθέως στον Δ. Γιαννακόπουλο: «Αυτός ο άνθρωπος διεκδικεί άδεια για τηλεοπτικό σταθμό. Αλλά να ξέρει ότι το νταβατζιλίκι δεν θα περάσει από αυτή τη Βουλή».

Τέλος, ο υπουργός Αμυνας πρότεινε στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά να μπει διάταξη στο νομοσχέδιο με την οποία θα αποκλείονται από τη διαδικασία του διαγωνισμού όσοι διώκονται για συκοφαντική δυσφήμηση και εκβίαση.


σχετικα αρθρα