Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα ο Αλέκος Φλαμπουράρης με δήλωσή του στο Mega σχετικά με την υπόθεση με το πόθεν έσχες του μετά και την απόφαση της Επιτροπής της Βουλής να καταθέσει νέα δήλωση αποδεχόμενη ότι η προηγούμενη ήταν ανακριβής.

Όπως είπε δήλωσε περισσότερα περιουσιακά στοιχεία από όσα διέθετε.

Ζητήθηκε όχι μόνο σε εμένα αλλά σε 70 περίπου βουλευτές και υπουργούς να υποβάλλουν νέα δήλωση πόθεν έσχες με τα νέα έντυπα, διότι τα προηγούμενα είχαν ασάφειες με αποτέλεσμα οι δηλώσεις μας να μην είναι αντίστοιχες με το ζητούμενο, τόνισε.

Και πρόσθεσε:

Στη δήλωση που κατέθεσα τον Απρίλιο για τα έτη '12, '13 και '14 όπως ζητήθηκε περιέλαβα τις μετοχές διότι η αίσθησή μου ήταν ότι κάνω δήλωση ως και την 31/1/14 οπότε και διατηρούσα τις μετοχές και γι' αυτό τις δήλωσα. Είναι παράξενο να έχει γίνει τόσος θόρυβος γιατί δήλωσα παραπάνω από αυτά που είχα.

Ο υπουργός Επικρατείας όταν βγήκε στην επιφάνεια η υπόθεση παρουσίασε το μετοχολόγιο της εταιρείας Διάτμηση στην οποία φαινόταν ότι είχε προχωρήσει στην παραχώρηση των μετοχών του στον γιο του την επομένη των εκλογών και πριν την ανάληψη των υπουργικών του καθηκόντων.