current views are: 4

26 Οκτωβρίου 2015
Δημοσίευση11:41

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μιχαλολιάκος σε βίντεο απειλεί – «Θα θάψουμε Κανέλλη, Τσίπρα, Δούρου»

Ένα βίντεο με ομιλία του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ΕφΣΥΝ. 

 

Δημοσίευση 11:41’
αρθρο-newpost

Ένα βίντεο με ομιλία του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ΕφΣΥΝ. 

 

Ένα βίντεο με ομιλία του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ΕφΣΥΝ και σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του.

Στο βίντεο που χρονολογείται από το 2012,  αμέσως μετά την επίθεση του Κασιδιάρη στο στούντιο του ΑΝΤ1 εναντίον της Λιάνας Κανέλλη, ο Αρχηγός, αναφέρει «Να καθησυχάσω όσους πιστεύουν ότι θα μας κοστίσει εκλογικά το επεισόδιο στον ΑΝΤ1. Λοιπόν, ακούστε τα νέα: η Χρυσή Αυγή ανέβηκε δύο ολόκληρες μονάδες στις κρυφές δημοσκοπήσεις μετά το επεισόδιο αυτό». 

Στο σημείο αυτό ακούγονται θερμές επευφημίες και το σύνθημα: «Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή».

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος συνεχίζει: «Ας το πάρουν απόφαση. Δεν τελειώνει ο αγώ νας έτσι εύκολα. Κι αν νομίζουν τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν, οι διάφορες Κανέλλη και οι διάφορες Δούρου και οι Τσίπρες ότι θα σταματήσουν το ποτάμι το εθνικιστικό, το κάναν κι άλλη φορά και τους θάψαμε στον Γράμμο και στο Βίτσι και νικήσαμε. Αυτό θα ξαναγίνει αν το θέλουν».

Για το νέο αυτό βίντεο ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «δεν αφήνει κανένα ερωτηματικό για τον χαρακτήρα της ως μια νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση».
 
«Σε αυτό το βίντεο ο Ν. Μιχαλολιάκος δεν διστάζει να προτρέψει τους οπαδούς της οργάνωσης να βιαιοπραγούν εναντίον αριστερών, καθώς, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, οι δημοσκοπήσεις είχαν δείξει την άνοδο της ΧΑ μετά την επίθεση που είχε εξαπολύσει ο Ηλ. Κασιδιάρης εναντίον της βουλευτή του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη και της τότε υποψηφίας βουλευτή και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δούρου, στο στούντιο του ΑΝΤ1», υπογραμμίζει η ανακοίνωση και προσθέτει: 
 
«Οι αναφορές του αρχηγού της ΧΑ στη συνέχιση του Εμφυλίου προκειμένου να “θαφτούν” ο Τσίπρας, η Δούρου και η Κανέλλη, δεν αφήνουν κανέναν ανυποψίαστο σχετικά με τις προθέσεις των νοσταλγών του Φύρερ. Οι δήθεν αντιλαϊκές κραυγές τους στο Κοινοβούλιο δεν μπορούν να κρύψουν το απεχθή τους ρόλο ως δύναμη κρούσης που έχει μοναδικό στόχο τη συντριβή της δημοκρατίας και την επιβολή ολοκληρωτικού καθεστώτος».
 
«Η  πάλη ενάντια στις αιτίες που έστρωσαν τον δρόμο στην ανάδυση των νεοναζιστών και η δημιουργία ενός αντιφασιστικού, δημοκρατικού κοινωνικού μετώπου αποτελούν μέγιστη προτεραιότητα», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. 


σχετικα αρθρα