Φάκελος με σφαίρα και απειλητικό μήνυμα εστάλη στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη

Ο φάκελος, που εστάλη το μεσημέρι στο υπουργείο Οικονομικών, έχει σταλεί στην κρατική Ασφάλεια για λήψη αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού. 

«Η στοχοποίηση και οι απειλές δεν φοβίζουν, προσθέτουν δύναμη στους αγώνες μας» αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Αλεξιάδης με αφορμή την επιστολή με τη σφαίρα που έστειλαν «δήθεν "επαναστάτες"», όπως ανέφερε.

«Όσο και αν προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ταμπέλες και σύμβολα, είναι σαφής η φασιστοειδής ρίζα των ψυχασθενών, που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν, με μαφιόζικη φρασεολογία και απειλές. Η ενέργεια αυτή μόνο δύναμη και κουράγιο προσθέτει στον αναγκαίο αγώνα και στη σύγκρουση με τα συμφέροντα της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου, της διαφθοράς και της διαπλοκής. Όσο και αν κρύβονται, είναι ξεκάθαρο ποιοι κινούν τα νήματα» τόνισε και πρόσθεσε:

Προειδοποιώ τους επίδοξους «τιμωρούς» μου. Δεν φοβήθηκα ποτέ στη ζωή μου, τη σύγκρουση και τον αγώνα με ό,τι σάπιο και διεφθαρμένο μας οδήγησε εδώ. Να είναι σίγουροι, ότι μόνο γέλια προκαλεί η δήθεν «επαναστατική» φρασεολογία τους. Ο φόβος που θέλουν να επιβάλουν, θα μετατραπεί σύντομα σε εφιάλτη τους, γιατί θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, με μόνο εφόδιο τις χειροπέδες τους.