«Βγάλαμε έναν πρωθυπουργό τυχοδιώκτη» τόνισε σήμερα σε συνέντευξή του στο Α' πρόγραμμα ο 'Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος απαντώντας στην επισήμανση ότι ο κ. Τσίπρας εκλέχθηκε δημοκρατικά απάντησε: «και ο Χίτλερ εκλέχθηκε δημοκρατικά, τι θα πει αυτό;».

Την ίδια στιγμή, εξέφρασε την πεποίθηση ότι σήμερα θα ήμασταν έξω από το μνημόνιο παρέα με την Πορτογαλία, τονίζοντας ότι 300.000 Έλληνες θα χάσουν τη δουλειά τους σύμφωνα με το σχέδιο προύπολογισμού του Αλέξη Τσίπρα για το 2016.

Όπως επεσήμανε:

Η Κύπρος, που μπήκε στο μνημόνιο τρία χρόνια ύστερα από εμάς, βγαίνει και εμείς ξαναγυρνάμε πριν από το 2010.

«Θα χάσουν τη δουλειά τους από σήμερα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2016 -σύμφωνα με το προσχέδιο του προϋπολογισμού του κ. Τσίπρα- 300.000 Έλληνες.

Η ΝΔ παρέδωσε 80.000 λιγότερους ανέργους απ’ ό,τι παρέλαβε», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Χθες βγήκε η Κύπρος από το μνημόνιο και η Ιταλία δανείστηκε με αρνητικά επιτόκια δανεισμού. Αντί να είμαστε παρέα μαζί τους, γυρνάμε σε χειρότερο μνημόνιο, γιατί δεν είχαμε μυαλό και ρίξαμε την κυβέρνηση Σαμαρά».

 «Με τα κριτήρια του επιδόματος θέρμανσης που ανακοινώθηκαν, θα πάρουν φέτος το επίδομα οι μισοί πολίτες απ’ όσους πήραν πέρυσι, 50% λιγότεροι», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Σε σχέση με τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας συμπλήρωσε ότι μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα αναγκαστικά, καθώς ο κόσμος αρχίζει και ανησυχεί σοβαρά για το μέλλον του, ενώ πρόσθεσε:

Θα είμαι από την επόμενη μέρα, εφόσον χάσω, πιστός στρατιώτης του οποιουδήποτε ο νεοδημοκράτης εκλέξει αρχηγό του. Δεν χρειάζομαι ιδιαίτερες καρέκλες και ιδιαίτερη μεταχείριση, τις καρέκλες στη ζωή μου τις παίρνω μόνος μου. Θα είμαι πιστός στον όποιον αρχηγό. Θα καλέσω τον κόσμο να πάει να ψηφίσει, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε έναν αρχηγό που θα έχει εκλεγεί από ευρύ Σώμα και θα είναι ισχυρός και αδιαμφισβήτητος.

 «Αν γίνουν τα ντιμπέιτ, αυτό θα βοηθήσει τον κόσμο να πάει να ψηφίσει, θα μπορεί να κρίνει, να μας συγκρίνει». «Οι όποιες φιλοδοξίες μου τελειώνουν με την εκλογή μου, ή μη. Θα παραμείνω με την ιδιότητά μου στη Β΄ Αθηνών και στις υποδείξεις του αρχηγού, αν δεν εκλεγώ», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.