Πυρά κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε από τη Ρόδο ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης μετέβη στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όπου είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και στο δημαρχείο όπου είχε συνάντηση με το δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε βόλτα στο κέντρο της πόλης όπου και συνομίλησε με πολίτες.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα αναφέροντας ότι παρέλαβε μία χώρα, που ήθελε τρεις μήνες για να βρεθεί στις αγορές.

Αναφερόμενος στην Κύπρο, τόνισε ότι «οι Κύπριοι αδερφοί μας απεδείχθησαν πολύ σοφότεροι ημών και άφησαν τον εκεί Αντώνη Σαμαρά, τον εκεί πρόεδρο της εκεί Νέας Δημοκρατίας, το Νίκο τον Αναστασιάδη, να κάνει τη δουλειά του και να οδηγήσει την Κύπρο έξω από την κρίση με ασφάλεια».

«Εδώ, δυστυχώς, πέσαμε στον Τσίπρα ο οποίος ήθελε να πάρει την καρέκλα. Την πήρε. Και μία χώρα που θα ήταν μέχρι 31 Μαρτίου στις αγορές, είναι στο χειρότερο μνημόνιο με τα χειρότερα μέτρα», συνέχισε.

«Δεν σας κρύβω ότι αν εκλεγώ αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας σκοπεύω, και το λέω από τώρα, να αγωνιστώ σκληρά για να λογοδοτήσει ο κ. Τσίπρας για τη ζημιά που έκανε στην Ελλάδα. Δεν θα περάσει ατιμώρητος ο κ.Τσίπρας, αν εγώ είμαι αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, για τη συντριβή της χώρας μου», υπογράμμισε εν συνεχεία.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο προσφυγικό ζήτημα, σημειώνοντας ότι κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος από τις ανθρώπινες τραγωδίες που εκτυλίσσονται στο Αιγαίο.

«Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, με τις κινήσεις που έκανε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, έθεσε σε κίνηση ένα ντόμινο. Το ντόμινο αυτό κινδυνεύει να παρασύρει ολόκληρη τη χώρα μας σε μία θύελλα», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.