current views are: 2

1 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση15:06

Επιστολή Γεωργιάδη με αιχμές – Ζητεί ντιμπέιτ των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ

Επιστολή στη Νέα Δημοκρατία έστειλε ο Αδωνις Γεωργιάδης, για συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Δημοσίευση 15:06’
αρθρο-newpost

Επιστολή στη Νέα Δημοκρατία έστειλε ο Αδωνις Γεωργιάδης, για συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Επιστολή στη Νέα Δημοκρατία έστειλε ο Αδωνις Γεωργιάδης, για συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

O βουλευτής της ΝΔ είχε προαναγγείλει άλλωστε την κίνησή του στην εκπομπή Ακραίως στον ΣΚΑΪ με τον Τάκη Χατζή.

Η επιστολή στον γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο, του Αδωνι Γεωργιάδη:

Η εκλογική διαδικασία δυστυχώς εξελίσσεται με πολύ άσχημο τρόπο. Αντί οι τέσσερις συνυποψήφιοι με ίσους όρους να μπορούμε να απευθυνθούμε στο εκλογικό ακροατήριο της Νέας Δημοκρατίας, ο καθένας αξιοποιεί το όποιο  θεσμικό  αξίωμα κατέχει για εκλογικούς λόγους απαξιώνοντας την διαδικασία. Είναι παντελώς απαράδεκτο να φτάσουμε στην 22α Νοεμβρίου χωρίς να μας έχει δοθεί η  ευκαιρία να βρεθούμε οι τέσσερις συνυποψήφιοι σε οποιουδήποτε είδους ακροατήριο (Εθνική συνδιάσκεψη, κοινοβουλευτική ομάδα, τηλεοπτικό debate κλπ) για να παρουσιάσουμε τις θέσεις μας, τις δεσμεύσεις μας και το όραμά μας για τη Νέα Δημοκρατία. Στόχος της διαδικασίας να μας δει ο  κόσμος και τους τέσσερις και να μας συγκρίνει, και όχι ο καθένας να υπηρετεί προσωπικές στρατηγικές.

Ο κος Ευάγγελος Μεϊμαράκης είχε προτείνει να κάνουμε δύο Εθνικές συνδιασκέψεις, μία στην Αθήνα μία στη Θεσσαλονίκη εις απάντηση στο θέμα του debate. Μέχρις στιγμής δεν έχει αποφασιστεί καμία Εθνική συνδιάσκεψη.

Αιτούμαι:

1ον Να γίνουν οπωσδήποτε  μέχρι τις 22 Νοεμβρίου τουλάχιστον οι δύο (2) Εθνικές συνδιασκέψεις που είχε προτείνει ο κος Μεϊμαράκης. Συμφωνώ με την τοποθέτησή του και θέλω να γίνουν οπωσδήποτε. Θεωρώ απαράδεκτο να μην βρεθούμε πουθενά και οι τέσσερις και να μιλήσουμε.   

2ον Επαναφέρω την πρότασή μου για τουλάχιστον ένα (1) τηλεοπτικό debate, εγώ θα ήθελα παραπάνω από ένα, γιατί είναι αδιανόητο να υποκρινόμαστε ότι φοβόμαστε για την ενότητα του κόμματος εάν βρεθούμε οι τέσσερις και μιλήσουμε μπροστά σε μία κάμερα. Όποιος το λέει αυτό δεν υπηρετεί την ενότητα του κόμματος, υπηρετεί προσωπική στρατηγική.

Θέλω να σε παρακαλέσω, με την θεσμική σου ιδιότητα του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής να μας ορίσεις την διαδικασία, τον τρόπο και τον χρόνο όπου θα γίνουν οι Εθνικές συνδιασκέψεις ή εάν οι συνυποψήφιοι μου έχουν την διάθεση να μιλήσουμε σε κάποιου άλλου είδους ακροατήριο, δέχομαι και την κοινοβουλευτική ομάδα εάν αυτό προτιμούν ή οτιδήποτε άλλο προτιμούν, αλλά πρέπει να βρεθούμε κάπου οπωσδήποτε και οι τέσσερις.


σχετικα αρθρα