Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έγινε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, προκειμένου να τον ενημερώσει για το νό νόμο για τα ΜΜΕ

Ο κ. Παππάς εξέφρασε την αισιοδοξία της κυβέρνησης ότι μπορεί να εξασφαλίσει πλειοψηφίες, πέραν της κυβερντηικής. «»Κατ΄εφαρμογή του Συντάγματος μπορούμε να προχωρήσουμε γρήγορα, ούτως ώστε να αποφύγουμε λυπηρά φαινόμενα που έγιναν στο παρελθόν και εξέφρασε την αισιοδοξία, κρίνοντας από την πρόσφατη διαδικασία στη Βουλή, ότι μπορούμε, με προσπάθεια, να σχηματίσουμε πλειοψηφίες πέραν της κυβερνητικής πλειοψηφίας και πέραν των πλειοψηφιών που καταγράφονται σε μια απλή ψηφοφορία» τόνισε ο υπουργός Επικρατείας.

«Εύχομαι και ελπίζω η εφαρμογή της νεότευκτης νομοθεσίας να οδηγήσει επιτέλους στην οριστική εμπέδωση ενός σταθερού νομικού πλαισίου για την λειτουργία των ηλεκτρονικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σύμφωνα με το πνεύμα του Συντάγματος, που θα διασφαλίζει την πολυφωνία και ανεξαρτησία στην ενημέρωση και θα συμβάλει τελικά στην αντιμετώπιση της διαπλοκής. Πιστεύω ότι θα βρείτε συμπαραστάστες από όλες τις πολιτικές δυνάμεις» τόνισε από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. 

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης