current views are: 4

4 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση07:25

Τζιτζικώστας: Ο Μεϊμαράκης είναι λύση ήττας

Την πεποίθηση ότι θα συμμετάσχει σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ, αρκεί να συμμετάσχουν όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι, εξέφρασε στον ΣΚΑΙ ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικωστας.

Δημοσίευση 07:25’
αρθρο-newpost

Την πεποίθηση ότι θα συμμετάσχει σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ, αρκεί να συμμετάσχουν όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι, εξέφρασε στον ΣΚΑΙ ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικωστας.

Την πεποίθηση ότι θα συμμετάσχει σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ, αρκεί να συμμετάσχουν όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι, εξέφρασε στον ΣΚΑΙ ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικωστας, ενώ πρόσθεσε ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι λύση ήττας. 

Ο κύριος αντίπαλος είναι έξω από την παράταξη είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας, συμπληρώνοντας παράλληλα πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει την αλλαγή στη ΝΔ. 

“Θέλουν να κερδίσουν χρόνο με μια μεταβατική λύση τύπου Μεϊμαράκη, ανέφερε, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση λέγοντας παράλληλα πως ο κ. Μεϊμαράκης είναι λύση ήττας.

Η ΝΔ πρέπει να κάνει το παραπάνω βήμα. Με τον Μεϊμαράκη μπορούμε να κρατήσουμε κάποιες δυνάμεις αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε το άλμα, τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας ενώ προσέθεσε ότι ο κος Μεϊμαράκης δεν διεκδικεί την ψήφο του κόσμου την απαιτεί και αυτό είναι ασέβεια προς όλους. 

Για το ζήτημα της συμμετοχής του στις εκλογές της ΝΔ χωρίς να είναι εκλεγμένος βουλευτής ο κος Τζιτζικώστας είπε:

Aν θεωρούσα ότι είναι μειονέκτημα ο εξωκοινοβουλευτικός αρχηγός δεν θα συμμετείχα σε αυτό. Η ΝΔ έχει άξια στελέχη και μπορεί να ανταποκριθεί…Ποτέ δεν έχανε η ΝΔ στη βουλή στην κοινωνία έχει χάσει τις μάχες.

Δεν θα μείνει τίποτα αναπάντητο στη Βουλή. Την επόμενη ημέρα των εκλογών θα ορίσω δυο αντιπροέδρους. Ο ένας θα έχει την ευθύνη του συντονισμού και ο άλλος την κατάρτιση ενός εθνικού σχεδίου αναγέννησης της χώρας, δεν θα πάμε ξανά απροετοίμαστοι θα έχουμε λύσεις παντού και θα έχουμε να προτείνουμε. 

Την ίδια στιγμή υποστήριξε ότι είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο ντιμπέιτ, αρκεί να συμμετέχουν όλοι οι υποψήφιοι. 

Σύμφωνα με τον ίδιο:

Εχω ακούσει ότι δεν κάνω ντιμπέιτ, ότι κάνω κονσέρβα συνεντεύξεις. Εγώ γυρίζω όλη την Ελλάδα, θέλω να μιλήσω με τον κόσμο. Είμαι ανοιχτός σε διασκέψεις. Δεν εχω αντίρρηση να συμμετέχω σε τηλεοπτικό πάνελ με την προύπόθεση να συμμετέχουν όλοι. Είναι μεγάλο το διακύβευμα για την παράταξή μου αυτή τη στιγμή. 

Ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε και στην πρώτη του προτεραιότητα αν εκλεγεί που θα είναι τα χρέη της παράταξης. 

 


σχετικα αρθρα