«Ανιστόρητη» χαρακτήρισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, τη δήλωση του Νίκου Φίλη για τη γενοκτονία των Ποντίων, κάνοντας λόγο για «πολιτική πράξη» του υπουργού Παιδείας.

Μιλώντας στην κοινότητα Κέλληόπου βρέθηκε σήμερα το πρωί για τον εορτασμό της 103ης επετείου από την απελευθέρωσή της ο κ. Καμμένος είπε ότι «η Μακεδονία είναι Ελληνική και είναι μία. Και το λέω αυτό γιατί ακούγονται διάφορες μοντέρνες φωνές, οι οποίες στο όνομα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων, αρχίζουν και ξεχνούν ή παραλλάσσουν την ιστορία, όπως αυτό το ανιστόρητο που ακούσαμε προχθές για το θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων».

Και πρόσθεσε:

Η Γενοκτονία των Ποντίων έγινε και σαν απάντηση της πολιτικής πράξης του υπουργού Παιδείας, εγώ δηλώνω ότι σε όλα τα στρατόπεδα, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, θα γίνουν εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, όπως και εκδηλώσεις που θα αφορούν το σύνολο των εθνικών μας θεμάτων, για τα οποία κάποιοι έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα ότι ούτε συμβιβαζόμαστε, ούτε βάζουμε νερό στο κρασί μας, ούτε υποχωρούμε.

Δείτε το βίντεο του neaflorina.blogspot.gr: