Αναίτια επίθεση Χρυσαυγιτών καταγγέλλει στο newpost ο Γιώργος Κουμουτσάκος, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε έξω από τη Βουλή, κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου των Ποντίων που διαμαρτύρονταν για τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, ομάδα που βρισκόταν δίπλα σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής, επιτέθηκε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο, και άρχισε να τον χτυπά. Μάλιστα, χρειάστηκε να προφυλαχθεί πίσω από δύο διμοιρίες των ΜΑΤ για να γλιτώσει από τη μανία των αγνώστων. 

Ομάδα περίπου 20 ατόμων κινήθηκε προς το μέρος του και δύο-τρία άτομα τον χτυπούσαν με γροθιές και κλωτσιές. Στη συνέχεια ο κ. Κουμουτσάκος έφυγε και κατευθύνθηκε προς τη βουλή, όμως και πάλι μια ομάδα ατόμων πήγε να του επιτεθεί και ακολούθησε γύρος συμπλοκών με τους αστυνομικούς στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Όπως δήλωσε στο Newpost μετά την επίθεση ο κ. Κουμουτσάκος, του επιτέθηκαν Χρυσαυγίτες, λέγοντας του:

Τι τον κρατάτε τον Φίλη; Τι κάνατε εσείς για να παραιτηθεί; Όλοι ίδιοι είστε!

Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, είναι σκισμένο το σακάκι του, ενώ χτυπήθηκε άσχημα στο πρόσωπο. 

 

Την τελευταία στιγμή διέφυγε της μανίας των ακραίων, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Με έβριζαν, μου έλεγαν “προδότη τι θέλεις εδώ“. Ήρθαν χρυσαυγίτες, με ακολούθησαν και άρχισαν να μου πετούν μπουκάλια και τελικά χτύπησαν έναν αστυνομικό» αποκάλυψε στο newpost ο βουλευτής της ΝΔ.